Ünlülerin tatil maceraları!

Bodrum - Çeşme hattından magazin haberleri!

resim yok
04 Eylül 2013 - 09:41
Magazin

Eylül ayının ilk günlerini yaşadığımız şu dönem ünlülerin tatil maceraları sürüyor.

 

Bodrum - Çeşme her zaman olduğu gibi Eylül'de de oldukça hareketli.

 

Bakalım ünlüler dünyasında neler oluyor?

 

Havlusunu çıkarmadı

Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, Çeşme'de tatil yapıyor. Marrakech Beach'te objektiflere takılan Reçber'in, gün boyu üzerindeki havluyu çıkarmaması gözden kaçmadı.

Bronzlaşma mesaisi

Ünlü sunucu Özlem Yıldız, Çeşme'deki tatiline devam ediyor. Yıldız, geçtiğimiz günlerde Marrakech Beach'te görüntülendi. Ünlü sunucu, güzel bir şekilde bronzlaşabilmek için saatlerce güneşin altında yattı.

 

''BENİ BÖYLE ÇEKİN!''

'Beni bikinili çekemezsiniz'

Sezon sonunda Çeşme'ye giden ve Alaçatı'daki evine yerleşen oyuncu Doğa Rutkay, her gün ayrı bir kıyafetle görüntüleniyor.

Geçtiğimiz günlerde Alaçatı sokaklarında rengarenk elbisesiyle dikkat çeken Rutkay, "Beni bikinili değil ama böyle çekebilirsiniz" diye konuştu.

 

ÜNLÜ OYUNCU EVLENİYOR!

Düğün öncesi sahil keyfi

Oyuncu Bekir Aksoy ve nişanlısı Derya Çavuşoğlu, önceki gün Türkbükü iskelesinde görüntülendi. Yarın akşam dünyaevine girecek olan çift; düğün öncesi arkadaşlarıyla vakit geçirdi. Grip olan Çavuşoğlu denize girmeyi tercih etmeyince, Aksoy da onu yalnız bırakmadı.

Kısa süre içinde evlenme kararı aldıklarını söyleyen Aksoy:

"Doğru kişiyi bulduğunuza inandığınız zaman, süreyi uzatmanın anlamı yok. Bu süre bizimki gibi beş ay değil; bir hafta da olabilirdi" dedi.[reklam]

Futbolcuların masaj sefası

Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Cristian Baroni ve Beşiktaşlı Dentinho, önceki gün Bodrum'daki Kuum Otel'de objektiflere takıldı.

Denize girmek yerine locada arkadaşlarıyla oturmayı tercih eden ikili, ardından otelde masaj yaptırdı. Ünlü futbolcular hayranlarıyla, fotoğraf da çektirdi.

 

KAHVALTI ZAMANI

Dostlarıyla kahvaltıda

'Yalan Dünya' adlı dizide 'Çağatay' karakterini canlandıran Hakan Meriçliler, önceki gün Çeşme'deydi.

Arkadaşlarıyla kahvaltı yaparken görüntülenen Meriçliler'in; yanına gelen her hayranıyla ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

 

GONCA VUSLATERİ'NİN DOĞUM GÜNÜ PARTİSİNE ÜNLÜ AKINI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin