resim yok
09 Nisan 2013 - 00:00

İntikam'da yeni yüzler görmeye devam ediyoruz!

 

Kanal D’de Perşembe akşamları ekrana gelen "İntikam"a bu hafta konuk oyuncu olarak Sezai Altekin katılıyor.

 

Bu hafta katılıyor


Usta oyuncu dizinin Perşembe akşamı yayınlanacak yeni bölümünde rol alacak.

 

Kimi canlandıracak?

Başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat gibi popüler oyuncuların paylaştıkları dizide Sezai Altekin, Haldun Arsoy‘un (Zafer Algöz) babası Şeref karakterini canlandıracak.

 

Neler yaşanacak?


Emre’yi (Mert Fırat) Yağmur’la (Beren Saat) evlenmekten vazgeçirmeye çalışan Şahika (Arzu Gamze Kılınç) son koz olarak kayınpederi Şeref’i (Sezai Altekin) devre sokacak.

 

Yağmur, eğer Emre ile evlenmek istiyorsa, kendini Şeref’e beğendirip bu engeli de geçmek zorundadır. Ancak bu sanıldığı kadar kolay değil. Yağmur, Şeref ile tanışmaya bir sebepten dolayı geç kalır.

 

Aynı gün ve saatte

İntikam’ın bu bölümü, Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de ekrana gelecek.

[reklam]

Sezai Altekin kimdir?

 

1946 yılında İstanbul'da doğdu. 1966 yılında gidiği Şehir Tiyatroları'nda emekli oluncaya kadar görev yaptı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra televizyon, sinema ve seslendirme çalışmaları da yapmaktadır. 2007 - 2008 sezonunda Bana Bir Picasso Gerek oyunu ile Duru Tiyatro'ya misafir oyuncu olarak katılmıştır.

 

İntikam 14. bölüm fragmanları burada!

 

BEREN SAAT PAZARLIĞA KAPALI! PEKİ NEDEN? TIKLA-ÖĞREN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin