Usta Oyuncu Oğuz Oktay vefat etti

Bir süredir Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde tedavi gören Oktay, 76 yaşında hayata gözlerini yumdu.

resim yok
22 Ocak 2015 - 10:52
Magazin

Yaşamı boyunca Türk Sinemasına ve Türk Tiyatrosuna büyük emekler harcayan usta oyuncu bir süredir yoğun bakımda tedavi görüyordu. Yoğun bakım ünitesine daha fazla dayanamayan emektar oyuncu Oğuz Oktay, dün gece saatlerinde 00:20'de hayatını kayvetti.
 

OĞUZ OKTAY 76 YAŞINDA ARAMIZDAN AYRILARAK SEVENLERİNİ ÜZDÜ

Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp Ve Damar Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde bir süredir tedavi gören tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 76 yaşındaki Oğuz Oktay, saat 00.20'de hayata gözlerini yumdu. Oğuz Oktay'ın cenazesinin Kadıköy, Bağdat Caddesi'ndeki Erenköy Galip Paşa Camii'nde bugün öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedileceği öğrenildi.
 

OĞUZ OKTAY KİMDİR

Oğuz Oktay 13 Ağustos 1939, Yalova doğumdur. 1939 yılında Yalova'da dünyaya gelen Oğuz Oktay, oyunculuk yaşamına 1955 yılında Kabataş Erkek Lisesi'nde okurken adım attı. İlk rol aldığı oyun Plautus'un Esirler adlı yapıtıydı. Daha sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde iç mimarlık okudu. Pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi ve televizyon dizisinde rol alan Oğuz Oktay, son olarak Tuncay Özinel Tiyatrosu'nun Hırsızistan adlı oyununda oynamaktadır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin