Usta Oyuncu Ümit Yesin vefat etti..

Ekranların sempatik ve başarılı yüzü Ümit Yesin hayatını kaybetti.

Merve Mutlu
19 Mart 2019 - 14:49
Magazin

Daha önce Keşanlı Ali Destanı, Çiçek Taksi, Yalanın Batsın, Cabbar, Cennet Mahallesi, Akasya Durağı ve Yeni Gelin gibi birbirinden başarılı yapımlarda rol alan usta oyuncu Ümit Yesin, hayatını kaybetti. Acı haberi eski rol arkadaşı Mustafa Avkıran'ın sosyal medya hesabından duyurması ile oyuncunun sevenleri yasa boğuldu.. 

19-03/19/mit-yersin.png

Birlikte rol aldıkları Yeni Gelin dizisinde keyifli anlar yaşayan Mustafa Avkıran, Ümit Yesin'in ölüm haberini, "İnsan bir ay içinde iki baba birden kaybeder mi? Kaybedermiş... çok sevdim seni be benim Ümit abim... devrin daim olsun!" sözleri ile duyurdu.

Yine aynı dizide birlikte rol aldıkları oyuncu Jessica May de Yesin'in vefatı ile yaşadığı hüznü, "Senden öğrendiğim o kadar çok şey var ki..o kadar çok hikayen hatıra kaldı ki bende. Seni çok özleyeceğim pamuk dedem. Allah rahmet eylesin." sözleri ile ifade etti. 

19-03/19/jessica-may.png

Ümit Yesin kimdir?

19-03/19/yesin.jpg

Birbirinden başarılı film projelerinde yer alan ve Keşanlı Ali Destanı, Çiçek Taksi, Yalanın Batsın, Cabbar, Cennet Mahallesi, Akasya Durağı gibi dizilerde başarıyla rol alan Ümit Yesin, 28 Ocak 1954 tarihinde dünyaya geldi. Tiyatrosu, Tiyatrokare gibi topluluklarda çalışan sanatçı, genellikle yardımcı rollere hayat verdi.  

Son olarak Yeni Gelin dizisinde Dede Korkut karakterine hayat veren Ümit Yesin, 19 Mart 2019 tarihinde hayatını kaybetti..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin