Üvey Baba'nın Lamia'sı Diriliş Ertuğrul dizisiyle setlere döndü!

Üvey Baba dizisindeki Lamia karakteriyle, zamanında Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Burçin Abdullah geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Doğumun ardından yeniden setlere dönen Abdullah, Diriliş Ertuğrul dizisinde Hafsa Hatun rolüne büründü. İşte detaylar

Merve Mutlu
30 Kasım 2018 - 12:19
Magazin

Üvey Baba dizisindeki Lamia karakteriyle, zamanında Türkiye'yi gözyaşlarına boğan Burçin Abdullah geçtiğimiz aylarda doğum yapmıştı. Doğuma kadarki süre içerisinde çok kilo alan güzel oyuncu yaklaşık 30 kiloyu kısa bir zamanda vererek yeniden setlere döndü.

Kadrosunda Şemsi İnkaya, Sibel Gökçe, Betül Aşçıoğlu, Zihni Göktay, Seda Çetin gibi oyuncuların olduğu 1998 yapımı Üvey Baba dizisinde, Lamia karakteriyle karşımıza çıkan Burçin Abdullah uzun bir ara verdiği setlere geri döndü. Burçin Abdullah şimdilerde “Diriliş Ertuğrul” seti ile evi arasında mekik dokuyor.

18-11/30/burcin-abdullah.jpg

Oğluna hamileyken 30 kilo alan genç oyuncu, Posta'nın haberine göre: 

“Bebeğim anne sütü aldığı için beslenmeme çok dikkat ediyorum. Biliyorsunuz emzirmek, hamilelik kilolarının daha kolay verilmesine yardımcı oluyor. Diriliş Ertuğrul’un çekimleri de bir süre önce başladı. Şimdilerde ev ile set arasında mekik dokuyorum ve bu koşturmacanın da zayıflamamda etkili olduğunu söyleyebilirim”

dedi.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin