resim yok
16 Temmuz 2010 - 00:00

Show TV ATV'ye kaptırdığı Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısına iddialı bir diziyle çıkmaya hazırlanıyor. Milliyet yazarı Ali Eyüpoğlu, bugün köşesinde "Pavloviç Erdal'ın 'Kurtlar'la dansı!" başlıklı yazısında kanalı, hatta yayın saati belli olan ancak daha ortada baş rol oyuncusu dışında kimse olmayan diziyi yazdı. İşte o yazı Pavloviç Erdal'ın Kurtlar'la dansı! Elveda Rumeli dizisinin Sütçü Ramiz'i Erdal Özyağcılar'ın yeni projesinin ismi, yönetmeni, senaristi, hatta oyuncu kadrosu bile belli değil, ama yayıncı kuruluşu, hatta yayın günü bile belli oldu. Rus yazar Dostoyevski'nin ünlü romanı Karamazov Kardeşler'den uyarlayıp, şimdilik Kapı Kulları isimli dizinin yapımcısı Medyapım, Show TV'yle prensipte anlaştı. Taraflar henüz sözleşme imzalamadı, ama dizinin hangi gün yayınlanacağı bile planlandı. Show TV, Erdal Özyağcılar'ın Karamazov Kardeşler'in babası Fyodor Pavloviç Karamazov'u canlandıracağı diziyi, perşembe günleri ATV'nin yeni transferi Kurtlar Vadisi Pusu'nun karşısında yayınlayacak. Dizinin kanalı ve yayın günü şimdiden belli, ama yönetmeni, senaristi ve oyuncu kadrosu henüz kesinleşmedi. Ancak çekimlerin 20 Ağustos günü Kaz Dağları'nda başlayacağı kesin. Çekimlerin Kaz Dağları'nda yapılacak olmasının nedeniyse Özyağcılar'ın canlandıracağı karakterin özelliği. Zira Özyağcılar'ın oynayacağı Pavloviç Karamazov, ailesi tarafından terk edildiği dağın güç koşullarında sert, kaba ve acımasız bir baba. Karamazov Ailesi'nin Polat Alemdar ve arkadaşları karşısında tutunup tutunamayacağını şimdiden merak etmeye başladım. Geride bıraktığımız sezon Aşk-ı Memnu'nun Kurtlar Vadisi Pusu'ya yaptığını, bakalım Pavloviç Karamazov ve oğulları yapabilecek mi?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin