resim yok
23 Kasım 2012 - 00:00

 

9 Nisan’da aramızdan ayrılan Meral Okay’ın vasiyetini dostları yerine getirdi. ‘Meral Okay Matematik Köyü’nde Doğuyor’ adlı geceden elde edilen gelir, Ali Nesin’in kurduğu matematik köyüne aktarılacak
Servetinin matematik köyüne kalmasını istiyordu Meral Okay ama vasiyeti yazılı olmadığı için arzusu yerine getirilemedi.
Dostları onun sözünü yerde bırakmadı ama. Sezen Aksu önderliğinde toplandılar önceki gece TİM Show Center’da. 
Kadim dostu Minik Serçe, gözünden yaşlar süzülerek seslendirdi hemen her şarkısını. Kürsüye gelen her bir isim, onunla geçirdiği güzel günleri, anıları paylaştı.
 
 
 
Bakın neler söylendi Meral Okay için:
 
Halit Ergenç: Ölümün aşk için bir son olmadığını en iyi bilen insandı Meral.
Meryem Uzerli: Aynı yerden geldik, aynı yere gidiyoruz. Bu dünyada kısa bir ara veriyoruz. 
Nebil Özgentürk: Hep başkaları için çaba sarf etti, hiç fotoğrafa girmedi, hep arkada kaldı. Bugün yine bize muhteşem bir proje için el verdi.
Ozan Güven: Hayatımda tanıdığım en tutkulu aşıktı. Eminim Yaman Abi’yle aşkı orada da yaşamaya devam ediyordur.
Özgü Namal: Bana “Ne olursa olsun sevdiklerine sahip çık’ derdi. “Kimin ne acı çektiği dışarıdan       belli olmaz. Kimseyi yargılama, herkesi gönül gözünle sev” demişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin