Ve Ebru Gündeş son kararını verdi!

Ebru Gündeş kararını verdi!

resim yok
23 Aralık 2013 - 14:35
Magazin

Ebru Gündeş kararını verdi!

Eşi Reza Zarrab'ın tutuklanmasından sonra 'O Ses Türkiye'de programına çıkıp çıkmayacağı merak konusu olan Ebru Gündeş kararını verdi.

Gündeş, yarın canlı yayınlanacak ve bundan sonra yayınlanacak tüm O Ses Türkiye programlarına katılacak. Sevilen sanatçı, 'O Ses Türkiye Yılbaşı Özel' programında ise yer almayacak.

 

YILBAŞI PROGRAMI NE OLACAK?

Yılbaşında Kıbrıs'taki Nuh'un Gemisi'nde sahne alacak olan Gündeş'in buradaki konser programı da belirsizliğini koruyor. Ebru Gündeş'i dinlemek isteyenlerin konaklamayla birlikte kişi başına 3 bin 375 lira ödediği otelde boş yer kalmadı.

 

Sanatçı konserini vermediği takdirde otel yetkilileri tazminat davası açacak.

 

Ebru Gündeş, Nuh'un Gemisi'ndeki konseri için 250 bin TL'ye anlaştı. Eğer konsere çıkmazsa yaklaşık iki katı kadar tazminatla karşı karşıya kalacak.

 

SON DAKİKA GELİŞMESİ!

Söylemezsem Olmaz'da son dakika olarak açıklanan bilgiye göre Ebru Gündeş yılbaşı programını iptal etti!

Kıbrıs'ta sahne alması beklenen ünlü sanatçının yerine ise Selami Şahin ve Muazzez Ersoy sahne alacaklar...
[reklam]

ACUN NE DEMİŞTİ?

Yarışmanın sunucusu ve yapımcısı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde programa çıkıp çıkmama kararını Ebru Gündeş'e bıraktığını söylemiş;

 

"Çekimler için iki günümüz var. Ben kararı tamamen Ebru'ya bıraktım. O nasıl isterse öyle olacak" demişti.

Eşi Reza Zarrab geçtiğimiz günlerde tutuklanan Ebru Gündeş'in Zarrab'ın gözaltına alındığı günden beri ağzını bıçak açmıyor.

 

Yakınları dışında kimseyle görüşmeyen ünlü sanatçının jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına çıkıp çıkmayacağı merak ediliyordu. Ebru Gündeş, canlı yayınlanacak ve bundan sonra yayınlanacak tüm O Ses Türkiye programlarına katılacak.

 

 

EBRU GÜNDEŞ SEVENLERİNİ ENDİŞELENDİRİYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin