Venedik Film Festivali'nden Farah Zeynep Abdullah'a büyük ödül!

Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Venedik Film Festivali yolcusu! Farah Zeynep Abdullah kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Ne ödülü alacak? Hangi ödüle layık görüldü?

Pınar Alçiçek
31 Ağustos 2023 - 11:00
Magazin

Bu yıl 80'incisi gerçekleşecek olan Venedik Film Festivali bugün itibari ile başlıyor... 9 Eylül Cuma günü sona erecek olan ödül töreninde ise birçok Türk oyuncu da yer alacak!

23-08/31/yka2lruzb02ksgfiwdmaga.jpg

Yetenekli oyuncu Farah Zeynep Abdullah, Kurt Seyit ve Şura dizisindeki performansıyla Venedik Film Festivali kapsamında En İyi Kadın Başrol Oyuncu Ödülü'ne layık görüldü. Aynı dizide yer alan partneri Kıvanç Tatlıtuğ ise En İyi Erkek Başrol Oyuncu ödülünü kazandı.

Venedik Film Festivali'nde adından söz ettirecek diğer Türk oyuncuların ise; Özge Gürel, Melis Sezen, Özge Özacar, Hafsanur Sancaktutan, Dilan Çiçek Deniz olduğu öğrenildi...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin