resim yok
05 Ağustos 2012 - 00:00

Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz, torununu kendisinden sakladıklarını öne süren kayınpederi için yakın çevrelerine “Kendisi bizimle konuşmuyor. Kemal’i göstermeyecek kadar vicdansız değiliz” dedi.



HASAN Neşet Yağtu’nun gündeme bomba gibi düşen açıklamaları, Ahu Yağtu ve Cem Yılmaz’ı çok üzdü. Çiftin, torununun doğumundan haberdar edilmediğini söyleyen ve “Şu anda çağırsalar bile gidip torunumu kucağıma almam” diyen Hasan Neşet Yağtu için yakın çevrelerine “Bizim ona yaptığımız bir şey yok, kendisi bizimle konuşmuyor. Neden böyle yaptığını biz de anlamadık. Oğlu hastaneden arıyor, onun telefonlarına bile bakmıyor. Torununu göstermemek gibi bir durum söz konusu olamaz, biz vicdansız değiliz” dediği öğrenildi. İddiaya göre bebek sevincine gölge düşüren o sözler, Ahu Yağtu’yu gözyaşlarına boğdu.

BÖYLE ZULÜM OLMAZ DEMİŞTİ     

Hasan Neşet Yağtu, torununun doğumunu arkadaşlarının telefonuyla haber aldığını söyleyerek, kızı Ahu Yağtu ile damadı Cem Yılmaz’ın kendisini dışladıklarını öne sürmüştü: “Torunum sağlıklı mı, değil mi haberim yok. Böyle bir zulüm Kongo’da bile görülmemiştir. Çağırsalar bile gidip torunumu kucağıma almam.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin