'Wire in the Blood' Amerikan televizyonlarına uyarlanacak mı?

'Wire in the Blood'ın ismi Amerikan uyarlaması için geçtiğimiz sene sonlarına doğru çıkan haberlerde ABC kanalı ile birlikte geçmişti.

resim yok
02 Haziran 2015 - 13:25
Magazin

2002-2008 seneleri arasında ITV ekranlarına gelen ve sona ermesinin ardından bıraktığı etkiyle sürekli yeniden çekilmesi yönünde haberler çıkmaya devam eden 'Wire in the Blood'un Amerikan televizyonlarına uyarlanma düşüncesi de rafa kalkmış gözüküyor.
.
İskoç yazar Val McDermid'in roman serisindeki Dr. Anthony "Tony" Hill ve Carol Jordan karakterlerini ekranlara uyarlanmış versiyonlarıyla izlediğimiz 'Wire in the Blood'ın ismi Amerikan uyarlaması için geçtiğimiz sene sonlarına doğru çıkan haberlerde ABC kanalı ile birlikte geçmişti.
 

ABC'DEN PAS!

Ancak A.M. Homes'un (The L Word, novel May We Be Forgiven) uyarlama senaryoyu kaleme alacağı ve ABC Studios, Endemol Studios, Mandeville Films'in ortak yapımcılığını üstleneceği duyurulan projeyle ilgili ilerleyen süreçte ne yazık ki olumlu bir haber çıkmadı ve ABC kanalı projeyi pas geçti.
 

ROBSON GREEN DESTEKLİYORDU

Dizide katilin davranışlarını, maktullerin hayatını inceleyip profil ortaya koyma gibi özelliklere sahip kriminal psikolog Dr. Anthony "Tony" Hill karakterini başarıyla canlandırmış olan İngiliz aktör Robson Green de bu uyarlama projenin destekçilerindendi.
.
Robson Green 'Wire in the Blood'ın Amerikan uyarlamasının harika bir yapım potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor.
 

'SES GETİRİRDİ'

Uyarlama dizinin Amerika'da hala ses getirebilecek potansiyele sahip olduğunu düşünen aktör konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanıyor:
.
.
''Senaryo yazılmıştı ve Tony Hill'i bu kez kimin canlandıracağı konusunda şaşırtıcı konuşmalar geçiyordu. Guy Pearce'den Billy Bob Thornton'a kadar birçok oyuncunun adı geçiyordu.
.
Diziyi Amerikanlaştırıp harika bir iş yapabilirlerdi. Büyük bir iş olabilirdi ama proje onaylanmadı.''
 

O HABERLERİ YALANLADI

Green ayrıca dizinin Amerikan uyarlaması gündemdeyken Tony rolünü yeniden canlandıracağı konusunda çıkan haberleri de yalanladı.
.
51 yaşındaki aktörün Philip Locke rolüyle yer aldığı Strike Back'in Sky1 ekranlarına 03 Haziran'da final sezonuyla geri döneceğini de hatırlatalım. 
.
'LEWIS'İN 9. SEZONUNDA YENİ YÜZLER! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin