resim yok
17 Eylül 2011 - 00:00

 

Deniz Çakır’ın “İffet” dizisindeki rol arkadaşı İbrahim Çelikkol ile aşk yaşaması, diziye başlarken beraber olduğu “Yaban” tiplemesiyle ünlenen Fırat Doğruloğlu’nu yıktı
 
Deniz Çakır’ın geçen aylarda Nişantaşı’nda önce el ele, ardından dudak dudağa görüntülendiği Doğruloğlu’na çekimlere başladıktan kısa süre sonra “Beni fazla bunaltıyorsun, ilişkimize biraz ara verelim” dediği öne sürülüyor. İbrahim Çelikkol’dan çok etkilenen Deniz Çakır, Fırat Doğruloğlu’ndan birkaç hafta içinde tamamen ayrıldı. Deniz Çakır’ın kendisinden giderek uzaklaştığını gören Fırat Doğruloğlu da, kafasını dağıtmak için arkadaşlarıyla Çeşme’ye tatile gitti. Ayrılık hakkında konuşmaktan kaçınan ve moralinin çok bozuk olduğu belirtilen Fırat Doğruloğlu, “Bu ilişkiye başlarken de konuşmadım, şimdi de konuşmak istemiyorum” dedi. Deniz Çakır’ın ise şu günlerde sette İbrahim Çelikkol ile sette el ele göz göze olduğu ve büyük aşk yaşadığı belirtiliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin