resim yok
22 Temmuz 2011 - 00:00

'Lale Devri' dizisindeki performansıyla beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Tolgahan Sayışman, geçtiğimiz günlerde Miami'de imzaladığı reklam kampanyası ve sinema filmi anlaşmasıyla yurt dışına açılmaya hazırlanıyor.

 
Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ gibi isimlerin arasından sıyrılarak dünyanın en büyük yapım şirketlerinden Miami Film&Cast Management ile sözleşme imzalayan Tolgahan Sayışman'a, rol alacağı reklam filminde Victoria's Secret meleklerinden birinin eşlik edeceği öğrenildi. 
 
Bir de fotoğraf çekimi gerçekleştirdiği Amerika'dan döner dönmez 'Lale Devri'nin setine koşan yakışıklı oyuncu, sözleşmeye göre İngilizce'sini geliştirmek zorunda olduğu için hemen bir İngilizce öğretmeniyle anlaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin