resim yok
14 Şubat 2012 - 00:00

 

Milliyet gazetesinden Sina Koloğlu, Cadde ekindeki köşesinde Yalan Dünya dizisinin son bölümündeki "çamaşır suyu" esprisine dikkat çekti:
 
Yalan Dünya'da Servet'in dizinin son bölümlerindeki çamaşır suyuyla kafa bulması tartışmalara neden oldu! "Efendim hangimizin annesi, anneannesi ya da bir ahbabı çamaşır suyu koklayarak sarhoş olmuşmuş?" sorusu Haber 7 sitesinde Serdem Çoşkun'un köşesinde yer almış. Bunun "genel bir kanı" olduğu konusunda tespitim var. Yani bir kısım izleyicinin böyle sorular sorduğuna inanıyorum. Çoşkun; "Kaç kişinin aklına olmayacak şeyi soktular" diye devam etmiş yazısında. Yani "Dur, bir de ben koklayayım bakalım ne olaçak?" diye meraklı evhanımları. Bu maalesef olabilir! Televizyonla bu kadar içli dışlı ve samimi bir ilişki içindeki izleyici profili için, kaçınılmaz bir durumdur. Polat'tan "reis" olursan, "çamaşır suyundan" Servet de olabilirsin. Peki gülüp geçmesini bilmez miyiz? Yok, gülmenin bile içinde bir sıkıntı var mı yok mu, onu ararız. Haaa, iyi espri mi? Orası tartışılır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin