Yalan Dünya yayından kaldırılıyor mu?

'Yalan Dünya' yayından kaldırılıyor!

resim yok
05 Kasım 2014 - 10:22
Magazin

İki dizi için kritik günler!

 

'Yalan Dünya' yayından kaldırılıyor!

Değişen reyting sistemi nedeniyle TV piyasası kan ağlıyor.


İlk bölümü 31. olan son yılların en popüler dizilerinden 'Yalan Dünya' da yayından kaldırılıyor.

 

DENGELER BOZULDU

Güneş'in haberine göre bu sezon reyting ölçümünün daha küçük yerleşim birimlerine açılması ve denek sisteminin değişmesi televizyon piyasasında tüm dengeleri bozdu.

Yapımcıların bölüm başına 450 bin TL'den başlayan bütçelerle çektiği diziler eskisi gibi yüksek reytingleri göremeyince teker teker bitirilmeye başlandı.

 

YALAN DÜNYA DA NASİBİNİ ALDI

Bu durumdan son 4 yılın en popüler komedi dizisi Yalan Dünya da nasibini aldı.

 

OYUNCULARA MESAJ ATTI

Cuma gününden Çarşamba'ya alınan ve süresi 75 dakikaya indirilen dizi, ilk bölümünde tüm kişiler kategorisinde 31. olunca Kanal D ve tüm ekip büyük şok yaşadı.[reklam]

Senarist ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'in ellerindeki 4 bölüm bitince dizinin final yapacağını mesajla oyuncularına bildirdiği öğrenildi.

 

SON ŞANSLARINI KULLANIYOR

Yalan Dünya'nın bugün ekrana gelecek bölümünün ne kadar izleneceği ise diziye son bir şans verilip verilmeyeceği konusunda büyük önem taşıyor.

 

 

'YALAN DÜNYA' SETİNDE OLAY ÇIKTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin