Yalan Dünya'da Orçun 32 yaş yaşlanırsa! [Video]

Yalan Dünya, yeni bölümünde de kahkaha tufanı estirecek.

resim yok
26 Mayıs 2013 - 12:09
Magazin

Yalan Dünya, yeni bölümünde de kahkaha tufanı estirecek.

Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yalan Dünya'nın bu hafta yayınlanacak bölümünde, özel makyajla 32 yaş yaşlandırılan Bartu Küçükçağlayan izleyicilerin karşısına, Gülistan'ın eski manitası Zeynel olarak çıkacak.

ORÇUN OLDU 55'LİK ZEYNEL

Sinema ve tiyatro makyaj ustası Derya Ergün tarafından 3 saat süren özel makyajla 55 yaşına getirilen Bartu Küçükçağlayan, Deniz'in (Gülse Birsel) sunuculuğunu yaptığı, "Deniz ile Çiftleşin" adlı evlilik programına katılır.

GÜLİSTAN'IN MANİTASI TÜLAY'A TALİP OLUR

Zeynel 55 yaşında bekar ve zengindir. Talip olduğu kişi ise Tülay'dır (İrem Sak).

 

Programı ailece izleyen Selahattin bu duruma çok bozulur. Üstelik Zeynel, Gülistan'ın memleketten eski manitasıdır. Görünümü ve davranışları ile de Orçun'a kendisinden daha çok benzemektedir.

VASFİYE YAKALAR

Tüm bu gelişmeler programın konuğu Vasfiye'nin (Gonca Vuslateri) de gözünden kaçmaz ve işler iyice karışır.

İşte bu haftanın kısa özeti:

Emir ile Nurhayat’ın arkadaşlığına Rıza’nın gösterdiği tepki, Deniz’in kalbini fena kırar. Bu duruma çok bozulan Deniz, Rıza’dan ayrılmaya karar verir. Sinirleri ve psikolojisi son zamanlarda iyice bozulan Açılay, evdeki dolaptan ses geldiğini söyler ama kimseyi inandıramaz. Servet’te aynı evde bazı sesler duyduğunu ev halkına bildirir. Vasfiye hemen olayı yatıra bağlar. Evlerinin altında yatır olduğuna hepsini inandırır.
[reklam]
Rıza’dan, Emir ile Nurhayat’ın flört ettiğini öğrenen Bünyamin ikilinin peşine düşer. Servet ve Açılay’dan başka sesleri duyan yoktur. Tufan yaz için Deniz’e sunuculuk işi ayarlar. Birden bire kendini evlilik programı sunucusu olarak bulan Deniz şaşkındır. Programa evlenmek için ilk başvuran Tülay olur. Programın uzman astrolog ve psikoloğu ise Zerrin’dir.

 

Tüm bunlar yetmiyormuş gibi programa seyirci olarak Vasfiye Teyze de gelince stüdyo iyice karışır. Tülay ile olan ilişkisini örtbas etmek isteyen Selahattin ise kurtuluşu gazete haberinde olur.

Deniz’in daha ilk programında işler kontrolden çıkarken evlenmek isteyen Tülay’ın yaşlı talibi, Gülistan’ın memleketten eski sevgilisi çıkar. Üstelik Orçun da bu adama çok benzemektedir. Programı seyreden Selahattin olay çıkartırken, stüdyoya telefon ile bağlanan Rıza, Deniz’e şok teklifte bulunur.

Yalan Dünya yeni bölümü ile 27 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de.

Yeni bölüm fragmanını izlemek için tıkla

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİLERİ (13-19 MAYIS)! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin