Yalçın Menteş dizi setlerine geri dönüyor!

Dört ay önce sağ bacağı kesilen Yalçın Menteş, sonunda setlere dönüyor.

resim yok
21 Ağustos 2013 - 09:46
Magazin

Dört ay önce sağ bacağı kesilen Yalçın Menteş, sonunda setlere dönüyor.

 

YALÇIN MENTEŞ 'DOKSANLAR'DA

 

Ameliyattan sonra zor günler geçiren ünlü oyuncuyu ziyaret eden yapımcı Birol Güven, atv dizisi 'Doksanlar'da oynamasını teklif etmişti.

 

YARINKİ ÇEKİMLERDE...

 

Sağlığına kavuşan Yalçın Menteş, dizinin yarınki çekimlerinde ilk kez kamera karşısına geçecek.

 

MENTEŞ'İN KARİYERİ

 

Yalçın Menteş Production Reklam Ajansı'nı kurdu. Bir ara İzmir'deki halasının yanında muhasebecilik yaptı. 1983'de İzmir'de 45 kişilik kadrosuyla bir cep tiyatrosu kurdu. 1987'de tiyatro çalışmalarını daha rahat olarak sürdürmek için İstanbul'a yerleşti. TRT'deki bazı programlara küçük güldürü bölümleri hazırlayan Yalçın Menteş, ATV'de yayınlanan Tatlı Kaçıklar dizisindeki Rafet rolüyle milyonların sevgilisi haline geldi.

1995'te "Dikkat Yalçın Menteş" adlı tek kişilik oyununu sahneledi. Türk Büyükleri Ansiklopedisi'nden etkilenen Yalçın Menteş, "100 Ünlü Yüz" adlı oyunuyla Türkiye gündemindeki kişileri sahneye taşıdı.

Yalçın Menteş, 'Charlie' isimli bir maymunla stand up gösterileri de yaptı. Son olarak 'Akasya Durağı' adlı komedi dizisinde oynadı

Yalçın Menteş, 1981 yılında Birhan Hanım ile İzmir'de evlendi, 2006 yılında alkol yüzünden boşanıp tedavi gördükten sonra 2009 yılında tekrar evlendiler. 1991 doğumlu Atilla adında oğlu vardır.

Alkol yüzünden 3 evini satan ve kendi deyimiyle dibe vuran Ünlü tiyatrocu Yalçın Menteş, 2006 yılında eşi Birhan Hanım ile boşandı, alkolizm tedavisi görerek, 25 Ekim 2006'da alkolü bıraktığını açıkladı. 3 yıl ayrılıktan sonra eski eşiyle tekrar bir araya gelerek yeniden evlendi. Yalçın Menteş, "Yolluk" adlı oyunuyla alkolizmle savaşa destek oldu.

30 yıldır diabet hastası olan Yalçın Menteş, diyabet, kalp ve damar hastalıkları sebebiyle bir süre önce kaldırıldığı Şişli’deki Memorial Hastanesi’nde tedavi görmekte iken 12 Nisan 2013 tarihinde damar tıkanıklığı yüzünden sağ bacağının dizinin üzerinden kesildi.
[reklam]
Bu arada Doksanlar dizisinin bu hafta yayınlanacak 9. bölümünde mahalleli gizemli arabanın peşine düşecek!

Doksanlar’ın yeni bölümü 21 Ağustos Çarşamba günü saat 20.00’de yayınlanacak.

 

9. BÖLÜM ÖZETİ:

 

Ek iş olarak taksi şoförlüğü yapan Bekir’in eve gelmemesi başta ailesine olmak üzere, mahalleliye de panik yaşatır. Bekir’in, kaçırıldığını düşünen mahalleli, arabasından hiç inmeyen gizemli şahıs CTV İsmail’den şüphelenir…

CTV İsmail’in peşine düşen mahallelinin, İsmail’i arabasından indirme çabaları komik görüntülere sahne olurken, CTV İsmail’in kim olduğu merak konusudur…

Öte yandan gizemli kız olarak Atilla’yla telefonda konuşan Özlem köşeye sıkışır!

Atilla, Özlem ile telefonda konuştuğu gizemli kızı tanıştırmak ister. Özlem için çember daralmıştır.

 

 

ŞOK İDDİA! MENTEŞ'İN BACAĞI BOŞUNA MI KESİLDİ? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin