Yalın'dan 500 kişilik konser!

Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” konseptiyle kültür ve sanatın beşiği Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Gülcan Tarımoğlu
21 Eylül 2023 - 11:07
Magazin

Onlarca hiti ve kendine özgü yorumuyla milyonların kalbinde taht kuran ünlü sanatçı Yalın, “Unutulmaz Şarkılar” konseptiyle kültür ve sanatın beşiği Efes Antik Tiyatro’da sahne aldı.

Kerkisolfej Organizasyonu'nun düzenlendiği etkinlikte Efes Antik Tiyatro’nun büyüleyici atmosferinde binlerce hayranıyla buluşan Yalın, günler öncesinden tüm biletleri tüketen sevenlerine söylediği şarklılarla unutulmaz bir gece yaşattı.

23-09/21/yalin-1.jpeg

Hayranlarına gösterdikleri yoğun ilgi ve sevgiden dolayı teşekkürlerini ileten Yalın "Şu an sizin sevginiz ve ilginiz sayesinde havalara uçuyorum" dedi.
23-09/21/yalin-2.jpeg

Her şarkısında heyecanını ve duyduğu gururu dile getiren başarılı sanatçı " Yaklaşık 5000 kişiye karşı söylemek büyük bir gurur ve onurdur. Bu gururu bana yaşattığınız için teşekkür ediyorum size. Birçok ödül aldım ama benim için en büyük ödül bu görmüş olduğum tablodur. Daha da gam yemem " diyerek tezahüratları ve güçlü alkışları topladı.

Yalın, 30 Eylül Cumartesi akşamı Aspendos Antik Tiyatro’da sevenleriyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin