Yanlışlıkla antifriz içen Sumru Yavrucuk hastaneye kaldırıldı!

Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden olan başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk hastaneye kaldırıldı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
05 Aralık 2018 - 10:37
Magazin

Tiyatro ve sinema dünyasının sevilen isimlerinden olan ve oyunculuğuyla beğeni toplayan Sumru Yavrucuk, Güzellik Kraliçesi isimli oyunun sahne arkasından yanlışlıkla antifriz içerek zehirlendi. Yaşanan bu olayın ardından Yavrucuk, hemen hastaneye kaldırıldı. Yavrucuk'un hastaneye kaldırılmasıyla alakalı emniyet araştırma başlattı.

18-12/05/sumru-yavrucuuk.jpg

Muğla'nın Marmaris İlçe Belediyesi'nin bir ay sürecek olan yılbaşı etkinliklerinde Armutalan Kültür Merkezi'nde Leeanane'nin Güzellik Kraliçesi isimli oyunda sahne alan başarılı oyuncu Sumru Yavrucuk, sahne arkasında kendisine su diye verilen antifirizi içerek kusmaya başlayınca hastaneye kaldırıldı. Özel bir hastanede gözetim altına alınan Yavrucuk'un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Sözcü'den Mustafa Sarıipek'in haberine göre, Yavrucuk'un hayati tehlikesi bulunmuyor. Bu arada sahne arkasında antifirizin ne aradığı, ne amaçla orada olduğu emniyet yetkililerince araştırılıyor.

Sumru Yavrucuk kimdir?

18-12/05/sumru-yavrucuk-1543995999.jpg

1961 doğumlu olan başarılı oyuncu, İstanbul Belediye Konservatuvarı Şan ve Tiyatro bölümlerinde okudu. Daha sonra Ankara Devlet Konservatuvarı'nda özel statü öğrencisi oldu. Dizi, film, tiyatro sahnelerinde oynamış ve 1984 yılından itibaren 13 ödül kazanmıştır. Daha önce, Önce Canan, Ayaşlı ve Kiracıları, Parça Pinçik, Akşam Güneşi, Bizim Otel, Halk Düşmanı, Yabancı Damat, Sevgili Dünürüm, Fatmagül'ün Suçu Ne? gibi yapımlarda rol alan oyuncu son olarak No:309 dizisinde rol almıştı.

18-12/05/sumru-yavrucu.jpg

Ayrıca Sumru Yavrucuk, Kenan Bahadır Derre’nin üstlendiği "Her Ses Bir Nefes" adlı, mesleklerinde başarıları ve güçlü duruşlarıyla takdir kazanmış 58 ünlü kadını bir araya getiren sosyal sorumluluk projesinde yer aldı. Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) Türkiye Temsiciliğinin teknik destek verdiği projenin fotoğrafları Serhat Hayri (Studio Plus) ve Tayfun Çetinkaya (Bird Office) tarafından çekilmişti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin