Yasemin Özilhan oyunculuğa geri dönecek mi?

''Dikkat çekeyim derken göze batma...''

resim yok
06 Aralık 2014 - 10:57
Magazin

''Dikkat çekeyim derken göze batma...''

Cemiyet hayatının sevilen simalarından Yasemin Özilhan, 'Marie Claire' dergisine moda ve stil üzerine açıklamalar yaptı. Kendi tarzını 'Sade, rahat ve klasik' olarak tanımlayan Özilhan, hemcinslerine daha şık olmanın yolları hakkında tüyolar verdi


Yasemin Özilhan, kariyeri yerine aşkı tercih edenlerden... Artık başrolünü çocuklarının oynadığı kendi filminin yönetmenliğini yapıyor.

Yedi yıl aradan sonra ilk kez röportaj veren Özilhan, Marie Claire dergisine konuştu...

Stilinizi üç kelimeyle özetleyebilir misiniz?

Sade, rahat ve klasik...

Kurtarıcı parçalarınız neler?

Her gün giydiğim skinny jean’ler, gömlek ve babetler.

Gardırobunuzdaki en eski parçayı öğrenebilir miyiz?

İki yaşından itibaren babaannemin benim için özel olarak sakladığı bornozum ve gelinliğim.

En nadide parçanız hangisi?

Eşim İzzet'in anneannesi Nezahat Hanım'ın hatırası mavi taşlı yüzük.

Asla giymem dediğiniz bir parça var mı?

İddialı olmak istemem ama renkli opak çoraplara hiçbir zaman ısınamadım. Genel olarak da sentetik kumaşlardan uzak duruyorum.

Eski fotoğraflarınıza bakıp, 'Ben bunu nasıl giymişim?' dediğiniz oluyor mu?

Olmaz mı? Ama yine de kendime ihanet etmiyor ve o dönemde giyerken çok da yanlış olmadığını düşünmeyi tercih ediyorum. Ne de olsa insanın tarzı yaşı ilerledikçe oturuyor.[reklam]

Sizce kadınlar şık olmak uğruna en çok hangi hataya düşüyor?

Bence giyinirken bukalemun örnek alınmalı. Bulunduğu ana, ortama uyum sağlamazsan şık olmak isterken rüküş kalabilirsin. Dikkat çekmek isterken, göze batar hale gelebilirsin. Denge ve uyum çok önemli. O anda gözde olan tüm parçaları, bir daha kullanmayacakmış gibi bir arada kullanarak gösteriş peşinde koşmak en büyük hata.

Gardırop detoksu yapıyor musunuz? Kullanmadığınız eşyaları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Sezon başında kaıyafetlerimi düzenlerken, artık giymeyeceğim kıyafetler varsa ihtiyaç sahiplerine veriyorum. Bazı parçaları ise özellikle saklarım çünkü moda bir döngü.

En beğendiğiniz stil ikonları?

Sade ve zarif seçimleriyle, asal etini iyice pekiştirdiği için bence tüm zamanların en stil sahibi kadını Audrey Hepburn. Ayrıca Jennifer Aniston, Helena Bordon ve Victoria Beckham'ı da beğenirim. Erkeklerde de salaş görünümle şıklığı birleştirmeyi başardığı için kesinlikle Jude Law diyebilirim.

İki çocuk annesisiniz ve her daim fitsiniz. Nedir bunun sırrı?

Ben hiçbir zaman kilolu bir dönem geçirmedim. Şanırım bu genetik  bir özellik. Şu an zayıfım ama ileride nasıl olurum bilinmez. Bu yüzden doğru beslenme ile sporu birleştirip, formumun uzun vadeli olması için çabalıyorum. Güne sıkı bir kahvaltı ile başlarım. Öğlen yeğmeğinde dilediğimce yiyorum ki akşam yemeğini hafif geçirebileyim. Bu arada çikolata, akşam hariç her öğünde var.

 

OYUNCULUĞA DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Oyunculuğu özlediğiniz zamanlar oluyor mu?

Şu andaki hayatımın akışı, oyunculuğu pek aratmıyor. Mesleki hayatımda da farklı bir yönde ilerlediğim için oyunculuğa dönmeyi düşünmüyorum.

Profesyonel iş hayatına atıldığınızı biliyoruz, biraz bahseder misiniz bu konudan?

İş hayatıma Eylül'de başladım. Geçen yaz İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nden mezun oldum. İpek Özilhan Özkan'ın başında olduğu bir aile şirketi olan Carter's markasının PR işlerinden sorumluyum. Çok keyifli ve mutluyum.

 

 

'HOM OFİS'İN 'ARZU'SUNU YAKINDAN TANIYALIM!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin