resim yok
21 Şubat 2013 - 00:00

Kanal D'nin başrollerinde Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz, Özge Özder ve Songul Öden'in oynadıkları, sevilen dizisi "Umutsuz Ev Kadınları" temposu yüksek, heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Dizinin bu bölümünde; Yasemin, Sinan'ın mahalleden ayrıldığını duyuyor ve kendisini affettirmek için peşine düşüyor.

 

Yasemin, Sinan'ın mahalleden ayrıldığını duyar ve kendisini affettirmek için peşine düşer. Ancak Sinan'ı bulması hiç kolay olmayacaktır.

 

Nermin yaşadığı korkunç günlerden sonra, tam da rahat bir nefes alacakken İrem'in hamilelik haberiyle altüst olur. Zeliş, Şehmus'un gardırobundaki pahalı elbiseleri, ondan habersiz ödünç almaya kalkışınca başına türlü işler açar.

 

Ömer rahatsızlığından dolayı evde istirahat ederken Elif, pizzacı da çalışmaya başlar. Ömer çocuklara bakan Macide'yle kavga edince fatura yine Elif'e patlar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin