Yavuz Sultan Selim'in de dizisi yolda!

Fatih dizisinin ardından yenilerinin çekileceği açıklandı!

resim yok
13 Ağustos 2013 - 08:40
Magazin

Fatih dizisinin ardından yenilerinin çekileceği açıklandı!

Fatih dizisinden sonra sıra Yavuz Sultan Selim'de!

Türk sinema tarihinin en çok gişe yapan filmi 'Fetih 1453'ün dizi uyarlamasında mutlu son. Çekimleri yılan hikâyesine dönen 'Fatih', yeni yayın döneminde Kanal D ekranında olacak.

Dizinin yapımcısı Fatih Aksoy ilk kez konuştu

Vatan'dan Oya Doğan'ın yazısında Fatih dizisinin 2 sezon süreceği daha sonra diğer isimlere ait kısa diziler çekileceği ve bu isimler arasında Yavuz Sultan Selim'in de yer alacağı ifade ediliyor.

"BÖYLE BİR DİZİ YAPMAYI DÜŞÜNMÜYORDUM"

“Muhteşem Yüzyıl’dan sonra böyle bir dizi yapmayı düşünmüyordum. Fetih 1453’ün başarısından sonra dizi fikri ortaya çıktı. Senaryo çalışmaları sırasında Muhteşem Yüzyıl’ın ne kadar zor bir işe girip altından kalktığını gördük”

"YAVUZ SULTAN SELİM DE DİZİ OLACAK"

Türkiye’de bir dizinin geleceğini tayin etmenin çok zor olduğunu söyleyerek söze başlıyor Aksoy ama niyetlerini açıklıyor:
 
“İki sezon Fatih yapmak istiyoruz. Sonra bir sezon Bayezid ve Cem arasındaki kavgayı anlatabiliriz. Açıkçası Yavuz Sultan Selim’i dizi yapmak niyetimiz.

Kısaca Kanuni Sultan Süleyman’a kadar getirmek niyetindeyiz.”

Dizi daha çekilmeden Amerikan dağıtım şirketleri Aksoy’a talepte bulunmuş. Görünen o ki, Fatih Sultan Mehmet gibi Fatih de dünyayı fethedecek.
[reklam]
Oya Doğan'ın yazısının devamı şöyle:

Drakula’yı izleyeceğiz

''Fatih’in çekimlerine Beykoz Kundura Fabrikası’nda başlandı bile…

 

Dizide Fatih Sultan Mehmet’i Mehmet Akif Alakurt, Gülbahar Hatun’u Seda Akman, Çiçek Hatun’u Gamze Özçelik, Mustafa’yı Birkan Sokullu, Bayezid’i Salih Bademci, Mahmut Paşa’ya Reha Özcan, Drakula’yı ise Teoman Kumbaracıbaşı canlandıracak.

 

Fetih’te Fatih ve Drakula olarak bilinen Vlad’ın çocukluk arkadaşı olduğunu da izleyeceğiz. Dizinin kostümleri ise tıpkı Fetih 1453’te olduğu gibi Canan Göknil’e emanet.

 

Yönetmen koltuğunda ise Merve Girgin oturuyor. Merakla Ekim ayını bekliyorum. Filmi izledik, bakalım Fatih Sultan Mehmet’in hayatı bizi ne kadar içine çekecek?''

 

 

FATİH'TE OYNAMAYACAĞINI AÇIKLAYAN GÜZEL OYUNCU KİM? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin