resim yok
21 Nisan 2009 - 00:00

Filiz Akın'ın Haberturk'teki programına Tan Sağtürk ile birlikte konuk olan Evrim Akın, 17 yaşındayken kaybettiği babasını anlatırken zor anlar yaşadı. Gözyaşlarını tutamayan Evrim Akın, 12 Eylül 'den sonra babasının gözaltına alındığını ve o süreci yaşayan bir çocuk olarak bu olayın kendisini çok etkilendiğini söyledi. Genç yaşta ölen babasını anlatan Akın, "Sistem biraz aldı elimizden. Çünkü babam siyasete yakın bir insandı. Biliyorsunuz ki 80'li yıllar ve darbe sonrası getirisi de vardı bunun. Yani o iş darbe ile bitmedi, onun devamı da geldi. Babamın da üniversite yıllarında, gençliğinde yaptığı hatalar, sonrasında yakaladı. Bizim de bir ayrılık sürecimiz öyle oluştu" diye konuştu. Babasının psikolojisinin daha sonra çok bozulduğunu belirten Evrim Akın, "Çünkü babam çok düzgün bir ailenin çok düzgün bir çocuğuydu... Babam da çok çekti. Gözaltı sürecinde de yaşadığı zor dönemler vardı. Onların babamdaki psikolojik travması doğal olarak, çocuğa da sirayet ediyor. Çünkü bir gece babanız evinizden alınıp götürülüyor ve bunu görüyorsunuz" dedi ve sözlerini sürdürmekte güçlük çekti. Gözleri dolan ve zor konuşan Akın, daha fazla konuşamadı ve gözyaşlarını tutamadı. Evrim Akın'ın imdadına yetişen Filiz Akın söze girerek genç oyuncuyu teskin etmeye çalıştı. Tan Sağtürk de uzun süredir birlikte çalıştığı Akın'ın çok duygusal ve çok derinliğine düşünen bir insan olduğunu belirtti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin