Yedi Güzel Adam'ın 'Adil Erdem Bayazıt'ı ile çok özel!

TRT 1 ekranlarında bundan böyle Pazartesi günleri yayınlanacak olan 'Yedi Güzel Adam' dizisinde ünlü şair Adil Erdem Bayazıt'ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, dizi çekimleri dolayısıyla İstanbul- Kahramanmaraş arası mekik dokuyor.

resim yok
16 Ocak 2015 - 10:19
Röportaj

''Oyunculuk şöhret için yapılmaz...''

'Yedi Güzel Adam' isimli dizide oynayan Uraz Kaygılaroğlu, ''Oyunculuğu şöhret sahibi olmak için yapmanın hata olduğunu düşünüyorum. Bu işi sevip ideal haline getirmek lazım'' diyor.


TRT 1 ekranlarında bundan böyle Pazartesi günleri yayınlanacak olan 'Yedi Güzel Adam' dizisinde ünlü şair Adil Erdem Bayazıt'ı canlandıran Uraz Kaygılaroğlu, dizi çekimleri dolayısıyla İstanbul- Kahramanmaraş arası mekik dokuyor.

Yakışıklı oyuncu; hem iş, hem de özel hayatıyla ilgili bilinmeyenlerini Cosmopolitan dergisine anlattı...

 

ZORLA OYUNCU OLDUM

Çocukluğumdan beri komiklik yapıyordum, evin komik çocuğu bendim. Masa başı bir iş yapmayı da hayatım boyu hiç düşünmedim. Bir yerde oturup sabah belli bir saatte girip akşam belli bir saatte çıkmak herhalde benim için çok yorucu olurdu. Ailemde kimse destek olmasa da ben zorla oyuncu oldum. Oyunculuk benim için her seferinde farklı bir şey deneyebilmek, kendimi zorlamak demek...

 

MARAŞ KEYİFLİ

Dizi çekimleri dolayısıyla bir yıldır Kahramanmaraş'tayım. Orada başka bir kültür var, hayat orada İstanbul gibi hızlı akmıyor. İnsanların birbirini tanıdığı, İstanbul'a göre daha küçük bir şehir. Ben çok keyif alıyorum, sıcak samimi insanlarla tanıştım. Gidip gelmesi tabii ki zor oluyor ama çok keyifli bir setimiz var.

 

ÇOK KOLAY SİNİRLENMEM

Dizide canlandırdığım Adil Erdem Bayazıt, içinde insan sevgisi barındıran biri; ben de öyleyimdir. Ayırt etmeksizin herkesi severim. Bende herkes 100 puanla başlar, Adil Erdem Bayazıt'ta da öyle. Yani hata yaptıkça krediniz düşer, yoksa tam puanla devam eder. Onun dışında; o da çok kolay sinirlenen bir adam değilmiş, ben de çok sinirlenmem.[reklam]

HEVES İÇİN YAPILMAZ

Bir kere bu mesleği şöhret sahibi olmak için yapmanın çok büyük bir hata olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle ve kesinlikle bu iş, onun karşılığı değil. Şan, şöhret gelip geçebilir. Bir-iki sene çok popüler olabilirsiniz, iki sene hiç çalışmayabilirsiniz. İstediğiniz gibi roller gelmeyebilir. Bunlara sağlam şekilde göğüs gerebilmek için bu işi gerçekten sevip bunu gerçekten bir ideal haline getirmek lazım. Yoksa gelip geçici heves için yapılacak bir iş değil.

 

EVLİLİK DOĞRU İNSANLA YAPILIRSA ÇOK GÜZEL OLUYOR

Evlilik mükemmel bir şeymiş ya! Keşke 18'i doldurur doldurmaz evlenseymişim. Şaka şaka, kimse öyle bir şey yapmasın. Evlilik, doğru insanla muhteşem bir ortaklığa dönüşebilirken, yanlış bir evlilik insana kabus olabilir gerçekten. Benim evlilikten anladığım bu. Benim evliliğim şu anda iyi bir ortaklık. Her şeyi eşimle beraber yapmaktan hoşlanıyorum. Yemeğe gitmeyi çok seviyoruz, film izlemeyi çok seviyoruz. Evde misafir ağırlamaktan, kutu oyunları oynamaktan hoşlanıyoruz. Onunla her şey çok keyifli.

 

 

NESLİHAN ATAGÜL YENİ DİZİSİNDEN NE KADAR KAZANACAK?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin