resim yok
26 Ocak 2012 - 00:00

 

Yeliz Şar, ilk tiyatro deneyiminde cesur sahnelerle adından çok söz ettireceğe benziyor

 

Ünlü İngiliz yazar Ben Elton’ın kaleme aldığı, Tarık Günersel’in dilimize kazandırdığı Canlı Yayın isimli oyun, tiyatroseverler ile buluştu. Bora Severcan’ın yönettiği, Volkan Severcan, Melda Gür, Ayşen Gruda, Yeliz Şar, Sefa Zengin, Aydan Burhan, Hazal Erdal, Onur Bilge ve Sevilay Şimşek gibi oyuncuların rol adığı oyun, hayata tutunamayan yozlaşmış iki insanın hayattan aldıkları intikamı, toplumsal şiddet ve medya kültürü üzerinden anlatıyor. Oyunda en çok ses getirecek sahnelerse Zengin ile Şar’ın sevişmesi oldu. İlk defa tiyatro deneyimi yaşayan Yeliz Şar, cesur sahnelerle izleyenlerin adeta nefeslerini kesiyor.
 
Otuz kere öpüştük 
Şar’ın cesur sahnelerde külotlu çorabını çıkarıp, önünde striptiz yaptığı Zengin'le sevişmeleri oyunun can alıcı sahneleri arasında yer aldı. Şar, oyundaki cesaret isteyen sahneler ile ilgili olarak “Provalar sırasında Sefa'yla en az otuz kere öpüştük. Yaklaşık dört beş aydır bu oyun üzerinde çalışıyoruz. Çok rahatsız  oluğum ve zorladığım zamanlar oldu ama böyle bir rolde oynadığım için kendimi şanslı görüyorum. Bu zamana kadar hep ilişkilerim ile gündeme geldim. Bundan sonra oyunculuğum ile gündemde kalmak istiyorum” dedi. Uzun bir zamandan beri ortalarda görünmeyen Aydan Burhan da oyunda rol alarak dikkat çekiyor.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin