Yeni bir dizi yolda: Küçük Gelin (Tanıtım)

Samanyolu Televizyonu yine gündeme damgasını vuracak bir dizi ile geliyor.

resim yok
04 Temmuz 2013 - 10:27
Magazin

Samanyolu Televizyonu yine gündeme damgasını vuracak bir dizi ile geliyor!

İstemediği hayatları zorla yaşamak zorunda kalan çocuk gelinler Türkiye’nin kanayan yarası olmaya devam ediyor.

 

Yepyeni bir dizi

Samanyolu TV, bu gerçeği yepyeni dizisi “Küçük Gelin” ile gündeme getirmeye hazırlanıyor.

 

Küçük gelinlerin büyük dramı

Geçtiğimiz günlerde akil insanların da gündemine taşıdığı küçük gelinlerin büyük dramı Samanyolu TV’nin yeni dizisi Küçük Gelin’le ekrana geliyor.

 

Hikayesi

Modern zamanların Habil-Kabil hikayesinin çarpıcı üslupla ekrana aktarıldığı “Küçük Gelin”, entrikanın-çatışmanın ve sırların ortasında kalmış küçük Zehra’nın dramını anlatıyor.

Henüz 14 yaşında ve boyundan büyük hayalleri olan Zehra’nın, bir aşiret ağasının konağına “berdel” olarak adım atması büyük sırların kapısını aralar. Bu sırların ortasında kalan küçük Zehra, artık ne çocuk olarak kalabilecek, ne de bir genç kız olabilecektir.

O artık sadece küçük bir gelindir. Fakat onu kurtaracak olan da bu büyük sırlardır.

 

Çekimler nerede gerçekleştirilecek?

Çekimleri Malatya'nın Arapgir ilçesinde gerçekleşecek olan Küçük Gelin, çarpıcı hikayesiyle izleyenleri ekrana kilitleyecek. Temmuz ayında başlayacak çekimlerde; ilçedeki birçok konak, mekan olarak kullanılacak.

[reklam]

Millet Hanı’nı, Osmanpaşa Vadisi'ni, İpekçi Sokak ve Hacı Şerif Ağa Caddesi'ni gezen yapım ekibi, mekân seçiminde Arapgir'in çok uygun olduğunu, mimari dokunun korunması ve restore edilmesi ile ilçenin adeta film platosu niteliği taşıdığını düşünüyor.

Ağustos ayında da televizyon yayınlanmaya başlayacak dizinin oyuncu seçimleri de yapılmaya başlandı. Oyuncular belli olduktan hemen sonra ilk fragman çekilecek.

 

Dizinin başrol oyuncusu, yani küçük gelin karakteri de belli oldu. Oyuncuların isimleri önümüzdeki günlerde kamuoyuna duyurulacak.

Proje koordinatörlüğünü Murat Keskin’in üstlendiği Küçük Gelin, Ağustos’ta Samanyolu TV’de.

 

Yeni dizinin senaristi ise Erkan Çıplak.

 

 

ÇALIKUŞU'NUN FERİDE'Sİ BULUNDU! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin