resim yok
17 Mayıs 2012 - 00:00

 

‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’de Fatmagül ve Kerim ilk kez, gerçekten evli bir çift gibi kendi evlerinde baş başa vakit geçiriyor
Başrollerini Beren Saat ve Engin Akyürek’in paylaştığı ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’de Mustafa’nın ölüm haberiyle düğün evinin neşesi tamamen kaçmıştır. Başta Rahmi ve Mukaddes olmak üzere, herkes bu durum karşısında sarsılır. Öte yandan Mustafa’nın öldüğünü Asu’ya haber vermek, Kadir ve Fahrettin’e düşer. Diğer tarafta Mukaddes de Fatmagül’e haber vermek için uygun zamanı kollar. 
Fatmagül ve Kerim ilk kez, gerçekten evli bir çift gibi kendi evlerinde baş başa vakit geçirir. Birlikte geçirdikleri ilk geceden sonra,ikisi kendileri için çok zor bir eşiği daha aşmış olur. Geçmişlerine ait o büyük yarayı, ancak zaman iyileştirecektir. Mustafa kimsesiz bir şekilde İzmir’de     son yolculuğuna uğurlanır.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin