resim yok
16 Nisan 2012 - 00:00

 

Türkân Şoray ile Kadir İnanır’ın unutulmaz filmlerinden “Dila Hanım”ın dizi versiyonunda Şoray’ın rolünü Hatice Şendil canlandıracak
Al Yazmalım’ın ardından bir Türkân Şoray-Kadir İnanır filmi daha ekrana aktarılacak. 1977’de Orhan Aksoy tarafından filme çekilen “Dila Hanım” eseri, 35 yıl sonra bu kez dizi olarak seyirciyle buluşacak. Gold Film’in patronu Faruk Turgut, Necati Cumalı’nın kaleme aldığı eserin telif haklarını satın aldı ve filminde Kadir İnanır’ın Karadağlı Rıza, Türkân Şoray’ın ise Dila Hanım karakterine hayat verdiği eserin dizi versiyonu için hazırlıklara başladı. Dizide Şoray’ın rolü için önce Tuba Büyüküstün’le görüşen Turgut, güzel yıldızın ikizleri için çalışmaya ara verdiğini açıklamasıyla Hatice Şendil’e yöneldi. 
Turgut, “Kurtlar Vadisi”nin ardından oynadığı “Karadağlar”daki performansıyla beğeni toplayan Şendil’le geçen hafta el sıkıştı. Zülküf Yücel’in yazdığı dizinin çekimleri Adana’da başlayacak. Faruk Teber’in yöneteceği dizide Kadir İnanır’ın rolünü kimin canlandıracağı ise belli değil. 
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin