Yeni diziler hangi günler ekranlarda olacak?

Star TV'nin yeni yayın dönemindeki yayın akışı belli oldu.

resim yok
19 Ağustos 2013 - 11:44
Magazin

Star TV'nin yeni yayın dönemindeki yayın akışı belli oldu.

 

Merakla beklenen diziler hangi günler izleyicilerle buluşacak?

Star'ın yeni dizileri Med Cezir ve Yadigar hangi günlerde yayınlanacak?


Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Eylül ayından itibaren Star TV'nin yayın akışını köşesine taşıdı.

Acun Ilıcalı'nın yine O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmalarının yayınlanacağı Star'da yeni dizilerden Yadigar Perşembe akşamı 20.00'de, Med Cezir ise Cuma akşamı 20.00'de ekrana gelecek.

 

Ayrıntılar şöyle:

 

STAR TV'NİN YENİ SEZON YAYIN AKIŞI

 

Pazartesi: O Ses Türkiye

Salı: O Ses Türkiye

Çarşamba: Muhteşem Yüzyıl

Perşembe: Yadigar - Benim Hala Umudum Var

Cuma: Med Cezir - Dila Hanım

Cumartesi: Yetenek Sizsiniz Türkiye - Bir Erkek Bir Kadın

Pazar: Yetenek Sizsiniz Türkiye - Bir Erkek Bir Kadın

 

İŞTE OYA DOĞAN'IN O YAZISI

 

''Yeni sezonunun yani ekran için vahşi mücadelenin başlamasına sayılı günler kaldı. Eylül demek, her kanalın yeni projelerini görücüye çıkaracağı ve iddiasını ortaya koyacağı ay demek. O nedenle şu sıralar her kanalda hummalı bir çalışma var.

Star TV’nin yeni sezona hangi işlerle gireceği ise belli oldu. Efendim, bu sene de Acun’la yatıp Acun’la kalkacağız. Zira, bu sezonda Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye’yle ekranda bir Acun Ilıcalı hakimiyeti olacak. Cumartesi, Pazar Yetenek Sizsiniz’le, Pazartesi ve Salı O Ses Türkiye’yle Star ekranı Ilıcalı’ya emanet edilecek. Böylece Star TV, 4 gününü yarışmayla kapatacak.
[reklam]
Çarşamba akşamları Muhteşem Yüzyıl hâkimiyetini sürdürecek. Perşembe akşamları önce Uğur Yücel, Binnur Kaya, Gökçe Bahadır ve Caner Cindoruk’un rol aldığı Aramızda Kalsın, ardından yazın başlayan ve sezona devam ettirilme kararı alınan Benim Hala Umudum Var’ı izleyeceğiz. Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolleri paylaştığı Medcezir Cuma akşamı 20.00’de yayınlanacak. Dila Hanım, Medcezir’den sonra ekrana gelecek. Tabii ki bunlar şimdiki öngörüler. Perşembe ve Cuma da son anda değişiklikler olabilir.

Aldığım duyumlara göre Dila Hanım, yıl sonunda bitecek. Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın rol alacağı, Nezmin Bezmen’in romanından ekrana uyarlanacak Kurt Seyt ve Shura Ocak sonunda başlayacak. Cumartesi ve Pazar akşamları Yetenek Sizsiniz’den sonra 1 Erkek 1 Kadın yayınlanmaya devam edecek.

Kısacası Star TV, bu Eylül ayında altı dizi, iki yarışmayla sezona giriş yapacak. Bakalım, bu savaşın sonunda reytinglerde zirveye oturabilecek mi?''

 

 

MED CEZİR'DE KİM HANGİ ROLDE? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin