resim yok
15 Nisan 2011 - 00:00

 

Şenay Gürler, yeni dizisi ile izleyicinin karşısında.

 

Avrupa Yakası'nda canlandırdığı 'Fatoş' karakteriyle tanınan ve bu sezon 'Küçük Sırlar' dizisinde oynayan Şenay Gürler, bu hafta yeni bir diziyle daha seyirciyle buluşmaya başladı. TNT'de başlayan 'Kolej Günlüğü' adlı gençlik dizisinde rol alan Gürler, fedakar anne 'Yasemin' karakteriyle izleyicinin karşısına çıkıyor. 

"İnanılmaz yetenekliler" 

Genç yeteneklerle kamera karşısına geçen usta Oyuncu, şöyle konuştu: "İzleyici dizide, adını bugüne kadar hiç duymadığımız, ancak inanılmaz yetenekli,genç Oyuncularla tanışacak. Bu gençler yeni dönemin yıldızları olmaya aday ve bizler de onların destekçisiyiz. " Yönetmenliğini Feride Kaytan'ın yaptığı dizide, Şenay Gürler'in yanı sıra Arif Pişkin, Türkan Kılıç ve Bora Kozanoğlu da rol alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin