Yeni komedi dizisi 'Yüksek Giriş'in yayın tarihi belli oldu!

atv'nin yeni dizisi Yüksek Giriş'in yayın tarihi belli oldu.

resim yok
24 Temmuz 2013 - 09:12
Magazin

atv'nin yeni dizisi Yüksek Giriş'in yayın tarihi belli oldu!

 

İşte ayrıntılar:
 

Geri sayım başladı


Başrollerinde Umut Kurt, Bora Akkaş, Sera Tokdemir, Bekir Çiçekdemir, Tuna Orhan, Suna Keskin gibi isimlerin bulunduğu Yüksek Giriş, ilk bölümüyle 28 Temmuz Pazar akşamı 22.45'te atv ekranlarında başlayacak.

Dizide, aynı evi paylaşan 2 zıt gencin hikayesi anlatılıyor. Okulda tembel olan 2 gencin kendilerine komşu olarak gelen kızlara aşık olmasıyla da okulu tamamen boşlarlar.

 

Hikayesi


atv'de iddialı bir komedi dizisi Yüksek Giriş.Dizide aynı evi paylaşan zıt karakterli iki öğrenci İzmirli Cesur ve Adanalı Kirve'nin eğlenceli hikâyesi anlatılıyor. Cesur ve Kirve'nin tek ortak noktaları dersle ve okulla ilgisi olmayan iki tembel, öğrencimsi olmaları...

Okulla zaten pek ilgili olmayan iki arkadaş, güzeller güzeli Ece ve kuzeni Ayşegül kendilerine komşu olarak gelince, okulu tamamen boşlarlar.

 

Müzikler

Dizinin müzikleri ise Dolapdere Big Gang grubundan Gökay Süngü'nün imzasını taşıyor.

 

Sürpriz konuklar

Dizinin 1. bölümüne ünlü sanatçı Can Bonomo da konuk olarak katılacak.

 

Karakterleri tanıyalım

Umut Kurt / Cesur

25 yaşında. İzmirli. Yakışıklı, eğlenceli, espritüel, enerjik, hiperaktif, çapkın biri. Taklit yeteneği üst seviyede. Taklit konusunda Allah vergisi bir yeteneğe sahip.

[reklam]
Altı senedir tıp fakültesinde okuyor ama hala birinci sınıfta. Ailesinin, özellikle babasının Cesur'un durumundan hiç haberi yok. Oğullarının doktor çıkmasını dört gözle bekliyorlar.

Sera Tokdemir / Ece

25 yaşında. Bursalı. Sade, duru bir güzelliği var. Zeki, kuralcı, titiz, inatçı, kontrol meraklısı, çok yoğun çalıştığı için sürekli dalgın.

 

Bir bankada çalışıyor. İş hayatına erken yaşta atılmış. Doktor bir baba ile öğretmen bir annenin çocuğu.

 

Yüksek Giriş'in şimdiye kadar yayınlanan tüm tanıtım videolarını haberimizin sonundaki linkten izleyebilirsiniz. Bakalım dizinin ekran macerası nasıl olacak...

 

 

DİZİNİN TÜM TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin