resim yok
13 Nisan 2007 - 00:00

“Kurtlar Vadisi-Terör" isimli diziye başlamadan gelen binlerce şikayeti değerlendiren ve Show TV yönetimiyle görüşerek dizinin kaldırılmasında rol oynayan Üst Kurul, yeniden yayınlanmaya başlayacak olan Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerine onay verdi. Reyting rekorları kıran “Kurtlar Vadisi" dizisinin yeni bölümleri önümüzdeki günlerde Show TV ekranlarından izlenebilecek. RTÜK’ün 444 1 178 İletişim merkezine Kurtlar Vadisi-Terör dizisiyle ilgili olarak binlerce şikayet gelmesi üzerine, RTÜK Üyeleri Show TV Genel Müdürü Saner Ayar’ı Ankara’ya davet etmiş, 13 Şubat 2007 tarihinde Ankara’daki Üst Kurul toplantısına katılan Saner Ayar’a üyeler hem izleyicilerin şikayetleriyle ilgili bilgileri hem de görüşlerini aktarmışlardı. Show TV Genel Müdürü Saner Ayar ise İstanbul’da, kanal yöneticilerine, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu toplantısında yapılan değerlendirmeleri aktarmış, kanal yönetimi, yapımcı firmayla hukuki soruna yol açılmadan diziyi yayından kaldırmak için çözüm arayışına girmiş, dizi yayından kaldırılmıştı. Ancak geçtiğimiz günlerde dizinin yeniden yayınlanacağı duyuruldu. Edinilen bilgiye göre, Show TV yönetimi Üst Kurul ile yeniden bir araya gelerek, kurula dizinin terör bölümünün kaldırılacağını ve şiddet sahnelerini azaltılacağını iletti. RTÜK’ün ise dizinin yeni haliyle yayınlanmasına onay verdiği öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin