resim yok
01 Ekim 2012 - 00:00

 

Senaryoyu okurken ve çekimlerde gülmekten yerlere yatıyoruz!
Yepyeni bir karakterle gülmeye hazırlanın Okan Çabalar, yeni sezonda Nurhayat’ın ağabeyi Bünyamin Karakaş olarak “Yalan Dünya” ekibine katıldı. “Nurhayat’ın ağabeyi ne kadar normal olabilir ki? Ben de karakterle ilgili çok şey bilmiyorum, izleyin ve görün!” diye anlatıyor Çabalar. 
Komik rol üzerime yapışır demiyorum
 
Gupse Özay, “Nurhayat”tan sonra yine bir komik karaktere hayat vermek ister mi? Yanıtı kısa ve öz: “Komik karakterler üzerime yapışır diye de bir korkum yok.
 
Hamur gibi bir yüzüm var, saçımı boyasanız bile bambaşka biri olabilirim. Özellikle Gülse Birsel yazarsa yeniden bir komediye hayır demem!” Peki kendisi Nurhayat’tan ne kadar farklı? “Nurhayat deli halleri, kıskançlığı, inatçılığı, yoğun ev kızlığıyla dikkat çekmeye devam edecek. Bense tam zıt kutuplardayım. O daha içgüdüsel, ben mantığı asla elden bırakmam. Evlilik gibi pembe hayallerim yok, düşüncesi bile beni yorar.
 
Ayrıca mutfakta çok yeteneksizim; sadece pilav yapmasını bilirim. Süslü takılar ve abartıyı hiç sevmem, çok sade giyinirim.”
Bu sezon sürpriz var mı?
 
Gupse Özay ve Okan Çabalar, insanların gülmeyi unuttukları bir toplumda dizinin önemli bir açığı kapattığını söylüyor: 
 
“Herkes televizyon karşısında koltuğuna uzanıp keyifli vakit geçirecek. Biz senaryoyu okurken ve çekimler sırasında bile yerlere yatıyoruz. Gülmeye hazır olun!”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin