resim yok
13 Eylül 2011 - 00:00

 

Dizinin takipçileri yeni sezonu merakla bekliyor.
SHOW TV'nin yayınlandığı ilk günden beri reyting rekorları kıran dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' yeni yayın döneminde de oldukça iddialı geliyor.
 
3.5 milyon liralık bütçesi; Engin Günaydın, Demir Demirkan, Mehmet Günsür ve Burak Özçivit'le güçlenen kadrosuyla dikkati çeken dizide birçok yeni olay izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Engin Günaydın'ın canlandırdığı Gül Ağa, 'Hürrem Sultan'ın en yakın adamı olacak. Hürrem'in rakibi 'Mahidevran Sultan'a hizmet eden 'Sümbül Ağa' ile 'Gül Ağa'nın rekabeti ise saraydaki dengeleri değiştirecek. Demir Demirkan, Osmanlı ordusunun en önemli birliklerinden 'Deliler'in başı, Burak Özçivit 'Malkoçoğlu', Mehmet Günsür ise 'Şehzade Mustafa' olarak ekrana gelecek.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin