resim yok
12 Eylül 2012 - 00:00

 

Posta gazetesi tv eleştirmeni Mesut Yar, Yer Gök Aşk dizisini yazdı:
 
Yer Gök Aşk”ın (FOX) sezon finali ile yeni sezonun ilk bölümü arka arkaya yayınlandı. Birkaç zamandır tuhaf bir durum vardı ki o da son buldu böylece... Malum, Yusuf karakterine hayat veren Murat Ünalmış bir süredir “Babalar ve Evlatlar” (Star TV) isimli yeni bir dizinin tanıtımlarında yer alıyordu. Hatta öyle ki kanalın sezon tanıtımı içinde yüklüce de bir yeri vardı...
 
Aynı anda iki ayrı dizide başrol olur mu demeye kalmadan Yusuf önceki gece küt diye gidiverdi. Tam da önceki hafta burada yazdığımız türde bir kehaneti gerçekleştirerek... Evet, Yusuf’un öldüğü karısı Havva’nın intikam peşine düşüp yeni sezonda hakka yürüyeceği bir dizi geçtiğimiz yıl olduğu gibi müthiş reytinglere ulaşabilir mi, bilemem...
 
Ama görünen o ki Havva ne kadar ölümsüzse Yusuf da o kadar ölümlüymüş. Diziye gelince; sanırım yerle gök birleşene kadar devam edecek. Kıyamete kadar yani, vallahi ben öyle hissediyorum!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin