Yeşim Salkım ve Metin Uca'nın yeni projesi!

Aşk vezir de eder, rezil de!

resim yok
07 Mayıs 2014 - 11:23
Magazin

Aşk vezir de eder, rezil de!

Yeşim Salkım, başrolü Metin Uca ile paylaştığı 'Ve Kadınlar, Ve Erkekler' adlı müzikalde ünlü ve güçlü erkeklerin aşk yüzünden nasıl madara olduklarını anlatıyor.


Metin Uca'nın yazıp yönettiği ve başrollerini Yeşim Salkım ile paylaştığı 'Ve Kadınlar, Ve Erkekler' adlı oyunun tanıtımı önceki gün Akatlar Kültür Merkezi'nde yapıldı.

 

KADIN-ERKEK İLİŞKİLERİ ÜZERİNE

Kadın-erkek ilişkilerini anlatan müzikal, geçmişten günümüze aşkları sorguluyor. Hürrem Sultan'dan, Napoleon Bonaparte’ın eşi Josephin'e kadar tarihe damga vuran kadınların mektuplarına ve portrelerine yer verilecek oyuna Salkım’ın şarkıları eşlik edecek.

 

''GÜNÜMÜZ İLİŞKİLERİ FAST FOOD GİBİ!''

Sahnede beraber eğlenip dertleşecekleri bir konsept yaratmak istediklerini söylene Metin Uca,;

''Ünlü erkeklerin yazdığı aşk mektuplarının onları nasıl değiştirdiğinden yola çıkarak, kadın ve erkek üzerine hoş bir diyalog yapalım istedik'' dedi.

''Çok değişik, ilginç anektodlarımız var, bunları görünce hem şaşıracak, hem de eğleneceksiniz'' şeklinde konuşan Uca, günümüz ilişkilerini fast food'a benzeterek her şeyin hızla tüketildiğini belirtti. 

 

''GÜÇLÜ ERKEKLER BİR MEKTUBA SIĞINIYORLAR''

Yeşim Salkım oyunu şöyle özetledi: ''Erkekler aşk karşısında nasıl madara olur onu anlatacağız! Napoleon'dan Nazım Hikmet'e, Beethoven'dan, Kanuni Sultan Süleyman'a güçlü erkekler var.[reklam]

Bu erkekler ülkeler fethetmişler fakat bir kadını fethederken bir mektuba sığınmışlar. Aşk insanı ne hale getirir onu anlatacağız. Aşık olduğunda erkek ne olur, kadın ne hisseder bunları aktaracağız.''

 

Bugün Adana'da sergilenecek oyun, 24 Mayıs'ta İstanbul ve 07 Haziran'da Çanakkale'de tiyatroseverlerle buluşacak.

 

KIZI GİZEM EVLENİYOR

Kızı Gizem'in 24 yaşına bastığını söyleyen Yeşim Salkım; ''O da kısmetse evlenecek. Zamanı, nasip'' dedi. Annesi Türk, babası Suudi Arabistanlı olan ve Arabistan'da yaşayan 21 yaşındaki Yusuf Ergürbüz Boğaziçi Köprüsü'ne lazerle 'Benimle Evlenir Misin?' yazdırarak Gizem'e evlilik teklifinde bulunmuştu.

 

EŞiYLE ALBÜM YAPTI

Temmuz ayında yeni bir diziye başlayacağını söyleyen Yeşim Salkım, eşi Hakan Eratik ile bir de albüm hazırladıklarını söyledi. Salkım, ''Bir 'best of' hazırladık. Beş tanesi yeni şarkı, diğerleri cover. Eşim düzenlemelerini yaptı, ben de okudum'' dedi.

 

 

ÜNLÜ ÇİFT AŞKLARINI ANLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin