Yeşim Salkım yeni bir polemiğin fitilini ateşledi!

Yeşim Salkım’ın bir dönem kanlı bıçaklı olduğu Gülben Ergen ile arasına yine kara kedi girdi.

resim yok
27 Ağustos 2013 - 09:50
Magazin

Yeşim Salkım'ın bir dönem kanlı bıçaklı olduğu Gülben Ergen ile arasına yine kara kedi girdi.

 

YENİ BİR POLEMİK!

Ergen’e boşanma sürecinde destek veren Salkım yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.


Emzirme ürünleri satan bir firmanın Türkiye çapında yaptırdığı anketin sonuçlarında; Türk annelerinin Gülben Ergen, Çağla Şikel ve Ebru Şallı’yı örnek aldığı ortaya çıkınca Yeşim Salkım tepki gösterdi.

Salkım:

''Çağla Şikel ve Ebru Şallı iki çocuklu anne olmalarına rağmen müthiş bir fiziğe sahipler. Peki Gülben Ergen’in o listede işi ne'' diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi.

 

''HİÇBİR ZAMAN AYNI SUDAN İÇMEDİK''

 

Gülben Ergen ile aralarında barış olmadığını belirten Salkım:

''Arkadaş değildik ki küs olalım. Oda bir anne olduğu için boşanma sürecinde destek oldum. Sonuçta üç çocuk doğurmuş bir anne.

Geçmişte bir arkadaşlığımız olsaydı, belki o günlerin hatırına bağışlama toleransım olurdu.

Biz Gülben’le hiçbir zaman aynı sudan içmedik. Aynı kahveyi paylaşmadık” diye konuştu.

 

SİNEMA SALONUNA DESTEK

Huzur Sokağı dizisinde kötü kalpli üvey anne 'Emel' karakterini canlandıran Yeşim Salkım, geçtiğimiz günlerde aslında ne kadar iyi bir kalbe sahip olduğunu göstermişti!

Salkım, başrol oynayacağı 'Siirtli Hamlet' adlı filmden hiçbir ücret almayarak, Siirt’te bir sinema salonu yapılmasına destek olacağını belirtmişti.

[reklam]

SALKIM'IN KARİYERİ

 

Müzisyen Dursun Salkım'ın kızı olan Salkım, İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klasik Türk Sanat Müziği Bölümü mezunudur. İlk albümünü 31 Mart 1994'te çıkaran sanatçı, "Son Sigara", "Ben Yoldan Gönüllü Çıktım" ve "Hiç Keyfim Yok" adlı parçalarıyla sağlam bir çıkış yakaladı. 1995 yılında çıkardığı "Ferman" albümü, Deli Mavi, bir Ajda Pekkan cover'ı olan Yeniden Başlasın ve Günlerim Soluyor gibi şarkılarla büyük beğeni topladı.

1996 yılında kamera karşısına geçerek oyunculuğa başladı. İlk oynadığı film, Eşkıya'da başrol karakteri Emel'i canlandırdı ve gösterdiği performansla büyük beğeni topladı. İlk evliliğini 1989'da Mustafa İmre ile yaptı. 1990'da kızı Gizem doğdu. Bir dönem Uzan Ailesi'nden Hakan Uzan'la olan evliliğiyle gündeme geldi. İlker İnanoğlu ile kısa süreli bir evlilik yaptı. 1997'de Yeşil Müzik isimli plak şirketini kurdu. Hilal Cebeci, Cenk Eren, Lerzan Mutlu, Tarık (şarkıcı) gibi ünlüleri müzik piyasasına kazandırdı. Şu anda oyuncu Hakan Eratik'le evlidir ve 9 Nisan 2011'de kızları Ada dünyaya gelmistir.

Türk pop müziğine pek çok hit şarkı kazandırmıştır. Şarkıcılık adına aldığı ödüller dışında, oyunculuk kariyerini "Şarkıcı" filmiyle 2001 yılında kazandığı Altın Portakal En İyi Kadın Oyuncu ödülü ile taçlandırmıştır.

 

 

YEŞİM SALKIM'IN ÜMİTSİZLİĞİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin