Yılan Hikayesi'nin Rambo'su Ferhat Yılmaz Kalk Gidelim dizisine katıldı!

TRT'nin sevilen dizisi Kalk Gidelim'e yeni bir oyuncu dahil oldu.

Merve Mutlu
31 Ocak 2019 - 14:01
Magazin

TRT ekranlarında yayınlanan ve Ufuk Özcan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Kerem Kupacı, Mehtap Bayri gibi isimlerin yer aldığı Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha dahil oldu. 

Staff Film’in üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin kadrosuna son olarak katılan oyuncu Ferhat Yılmaz oldu. 

19-01/31/ferhat.png

Sevda Kuşun Kanadında, Kuzenlerim, Yılan Hikayesi gibi başarılı yapımlarda izleyicilerin hafızalarına yerleşen başarılı oyuncu, verdiği kiloların ardından ilk defa izleyiciyle buluşacak olmanın da heyecanını taşıyor.

Oyuncu Ferhat Yılmaz Kalk Gidelim dizisine sürpriz bir karakter ile katılacak. 

Ferhat Yılmaz kimdir?

19-01/31/ferhat.jpg

1973 doğumlu oyuncu, 1999 – 2001 yılları arasında televizyonlarda oynayan “ Yılan Hikayesi” dizisindeki Rambo Berk karakteri ile tanındı.  Kadıköy Halk Eğitim Merkezi Konservatuarında eğitim gördükten sonra Ayla Algan ekibiyle Ekol Drama’da tiyatro çalışmalarına devam etti. Daha sonra 2004-2006 yılları arasında BKM ekibinde yer aldı. Birçok sinema filminde rol alan Ferhat Yılmaz aynı zamanda birçok dizide de konuk oyuncu oldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin