Yılanların Öcü'ne Sana Bir Sır Vereceğim'den transfer!

Yılanların Öcü'ne Sana Bir Sır Vereceğim'den transfer!

resim yok
28 Mayıs 2014 - 14:33
Magazin

Yılanların Öcü'ne Sana Bir Sır Vereceğim'den transfer!

Koliba Film'den Ata Türkoğlu'nun yapımcılığını üstleneceği ve Cemal Şan'ın yönetmen koltuğuna oturacağı 'Yılanların Öcü' dizisine son olarak Sana Bir Sır Vereceğim dizisinde rol alan Burak Can da dahil oldu.

 

BİR TRANSFER DAHA!

Yeni sezonda Show TV'de ekrana gelecek, Fakir Baykurt'un aynı adlı eserinden daha önce iki kez sinemaya uyarlanan 'Yılanların Öcü' dizisine daha önce de Rüçhan Çalışkur ve Ahmet Varlı dahil olmuştu.

Burak Can'ın ın dizide nasıl bir karakteri canlandıracağı ilerleyen günlerde belli olacak

 

KADRO BELLİ OLUYOR

Fakir Baykurt'un aynı adlı eserinden daha önce iki kez sinemaya uyarlanan 'Yılanların Öcü' yeni sezonda Show TV'de yayınlanacak.

Koliba Film imzalı dizinin ilk oyuncusu Ahmet Varlı olmuştu. Yönetmenliğini Cemal Şan'ın yapacağı dizinin kadrosuna daha önce Türkan, Canan ve Benim İçin Üzülme gibi dizilerde rol alan Rüçhan Çalışkur dahil olmuştu.[reklam]

Çalışkur, dizide daha önce Fatma Girik'in canlandırdığı Irazca karakterini canlandıracak.

'Yılanların Öcü' 1962 yılında ilk kez Metin Erksan yönetmenliğinde sinemaya uyarlanmış, filmde 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü de kazanan Fikret Hakan, Aliye Rona ve Erol Taş oynamıştı.

İkinci kez 1985 yılında Şerif Gören tarafından sinemaya uyarlanan Yılanların Öcü'nde; Kadir İnanır, Fatma Girik, Serpil Çakmaklı, Nur Sürer ve Erdal Özyağcılar rol almış ve büyük gişe yapmıştı.

Dizi versiyonunda yönetmen koltuğunda Cemal Şan'ın oturacağı 'Yılanların Öcü' sürpriz oyuncu kadrosuyla yeni sezonda Show TV'de olacak.

 

 

'ULAN İSTANBUL'UN İLK GÖRÜNTÜLERİ REKOR KIRDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin