Yılbaşı partisinde ünlüler geçidi!

Yeni yıla görkemli parti!

resim yok
25 Aralık 2013 - 09:13
Magazin

Yeni yıla görkemli parti!

Günaydın'ın önceki akşam The Grand Tarabya Hotel'de düzenlediği görkemli yılbaşı partisine; sanat, cemiyet ve TV dünyasının ünlü isimleri akın etti.


Günaydın'ın yeni yıl partisi, ünlü isimleri bir araya getirdi. Hyundai sponsorluğunda, Jolly MICE organizasyonuyla önceki akşam The Grand Tarabya Hotel'de düzenlenen parti, renkli görüntülere sahne oldu.

 

EĞLENCE GEÇ SAATLERE DEK SÜRDÜ

Sabah Gazetesi Ek Yayınlar Yönetmeni Şengül Balıksırtı ile Günaydın Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik'in ev sahipliği yaptığı partinin konukları arasında şu isimler vardı:

 

Fatih Terim, Buse Terim, Sibel Can, Hülya Avşar, Kadir İnanır-Jülide Kural, Emel Sayın, Emrah-Sibel Kirer, Nükhet Duru, Erkan Özerman, Emre Altuğ-Çağla Şikel, Alişan, Oktay Kaynarca, Demet Akalın- Okan Kurt, Özcan Deniz, Deniz Seki, Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ, Kerem Alışık-Songül Öden, Tolgahan Sayışman- Selen Soyder, Vural-Meral Gökçaylı, Polat Yağcı, Kaya-Feraye Çilingiroğlu, Elif Dürüst, Feryal Gülman, Cem Hakko, Eda Taşpınar, Aylin Tahincioğlu, Selin İmer...

 

Cenk Eren'in şarkılarıyla konukları coşturduğu partide; sekiz aylık hamile olan Demet Akalın'ın yanı sıra Deniz Seki, Bedük ve Zeynep Mansur da sahneye çıkıp şarkılar söyledi. Gecede Günaydın ekibi, Beyaz Fırın'ın özel hazırladığı görkemli pastayı kesti. Eğlence, geç saatlere kadar sürdü.

 

GECENİN MUZİP VE TATLI KADINI AVŞAR

Cenk Eren'in sahneye çıktığı gecede Hülya Avşar, Fatih Terim, Kadir İnanır, Arzum Onan ve Sibel Can gibi isimler eğlendi. İşte geceden notlar...

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, geceye kızı Buse Terim ile birlikte katıldı. Hülya Avşar, gazetecilerle sohbet eden Fatih Terim'in arkasından yaklaşıp "En büyük Beşiktaş" diye bağırdı. Önce şaşıran Fatih Terim, daha sonra Hülya Avşar ile sohbet etti. Enbe Orkestrası'nın şefi Behzat Gerçeker de ikilinin sohbetine katıldı. Üçlü, Türk futbolu üzerine konuştu.

 

GENÇ JÖNLERİN KADİR İNANIR'A İLGİSİ BÜYÜKTÜ

Özcan Deniz, yengesiyle birlikte geceye katıldı. Deniz; hayranı olduğu Kadir İnanır ile yengesinin fotoğrafını çekti. Kadir İnanır, davetin en çok ilgi gören isimlerindendi. Tolgahan Sayışman, ünlü oyuncuyla uzun süre sohbet etti.[reklam]

CENK COŞTURDU

Cenk Eren, şarkılarıyla geceye renk kattı. Sanatçı dostlarını da sahneye davet eden Eren, esprileriyle de güldürdü. Deniz Seki, Bedük ve Zeynep Mansur şarkı söyleyen isimler arasındaydı. Bedük ilk kez kendi tarzı dışına çıkıp 'Sabuha' isimli şarkıyı seslendirdi.

 

HASTA HASTA GELDİ

Geceye katılan isimlerden biri de Sibel Can'dı. Soğuk algınlığı nedeniyle hasta olduğunu ve yatağından kalkıp geldiğini söyleyen Can, yeni albüm tarihini ilk kez açıkladı: 20 Ocak!

 

KONU TARKAN!

Emel Sayın, partide bir araya geldiği Nükhet Duru'yla sohbet etti. Son albümünde Tarkan'ın 'Hep Bana' isimli şarkısını okuyan Sayın, " Tarkan'la tanıştıktan sonra hep jean ve deri mont giymeye başladım" dedi.

 

EMRAH İLK KEZ SEVGİLİSİYLE EL ELE DAVETTE

Emrah, ilk kez bir davete sevgilisiyle el ele katıldı. Emrah- Sibel Kirer çifti çok şıktı.

 

50'Lİ YILLARDAN ÇIKIP GELDİLER

'Ben Onu Çok Sevdim' dizisinin oyuncuları Mehmet Aslantuğ ile Kerem Alışık, setten çıkıp partiye koştu. İki oyuncu, geceye 50'li yılları yansıtan kostümleriyle katıldı.

 

YILDIZLAR GEÇİDİ GİBİ...

Partiye Tolgahan Sayışman, oyuncu sevgilisi Selen Soyder'le katıldı. Çağla Şıkel-Emre Altuğ çifti de davetliler arasındaydı.

 

 

SİBEL CAN'IN BÜYÜLEYEN KIYAFETİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin