Yıldız Asyalı 'Asayiş BerkKemal' için görünümünü değiştirdi!

Başrolünde Mehmet Aslan, Yıldız Asyalı ve Yıldırım Beyazıt’ın oynadığı 'Asayiş Berkkemal' dizisi 13 Ocak Pazartesi akşamı 22.30'da FOX ekranlarında başlıyor.

resim yok
04 Ocak 2014 - 11:42
Magazin

Başrolünde Mehmet Aslan, Yıldız Asyalı ve Yıldırım Beyazıt'ın oynadığı 'Asayiş BerkKemal' dizisi 13 Ocak Pazartesi akşamı 22.30'da FOX ekranlarında başlıyor.

Yıldız Asyalı, FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan 'Asayiş BerkKemal' dizisinde oynayacak.


Mehmet Aslan ile başrollerini paylaştığı dizide savcı Ceyda'yı canlandıracak olan yetenekli oyuncu rolü için fiziksel görünüşünde biraz değişiklik yaptı.

 

İLK ESAS KADIN ROLÜ

Öncelikle saç rengini epeyce koyulaştıran daha sonra da rolü için kilo veren Yıldız Asyalı, oynadığı Ceyda karakterinin ilk esas kadın rolü olduğunu söylüyor.

 

MÜZİKLERİ YAPAN...

Dizinin müziklerini ise kendisi ve babası gibi müzisyen olan ablası Güliz Asyalı ile birlikte yapıyor. Güzel oyuncu bunun içinde ayrıca çok heyecanlı.

Yıldız Asyalı, opera orkestra sanatçısı Ümit Asyalı'nın kızı. Basında karıştırılıp Rüştü Asyalı'nın kızı olarak anılmaktan rahatsızlık duyuyor. Uzun yıllar Kanal D çocuk kulübü programını sunan Yıldız Asyalı daha öncede Eyvah Babam, Eyvah Kızım Büyüdü, Hayat Bilgisi dizilerinde oynadı.

 

ASAYİŞ BERKKEMAL

Yeni yılın en eğlenceli ve hareketli dizilerinden olmaya aday, Asayiş Berkkemal FOX’un 2014’te görücüye çıkacak en yeni dizilerinden. Dizide birbirlerine kardeş kadar yakın, ama tamamen zıt karakterlerde iki ortak olan Berk ve Kemal'in kimi zaman eğlenceli kimi zaman dramatik hikayelerine ortak olacağız.

 

DİZİNİN TANITIM VİDEOLARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

 

DİZİNİN KONUSU

İnsan hayatta bir kardeşini seçemez… Bir de polis ise ortağını! Birbirlerine kardeş kadar yakın, ama tamamen zıt karakterlerde iki ortak;[reklam]

Kalbinde yara olan mazisinin etkisiyle hayatla dalga geçen, kural tanımaz, uçarı: Komiser Berk…

Mazbut bir aile babası, kural ve disiplin insanı, uğradığı haksızlığı aklından silen ama kalbinden söküp atamayan: Komiser Kemal…

Geçmişte yaşadıklarının hesabını sormaya kararlı bir kadın. Güzel, çekici ama bir o kadar da sert: Savcı Ceyda…

Tek oğlunu göz göre göre düşmanlarına kaptırmamak için savaşan amiri; sıra dışı, lafını dudaktan esirgemeyen bilgisayar uzmanı; her biri farklı karakterlerde polisleri ile: Merkez… Ve… Her şeye rağmen: Asayiş BerkKemal

 

İKİ KOMİSERİN MACERASI

İki komiserin geçmişten gelen derin yaraları, hayatlarının olanca heyecanına rağmen içlerinde bir yerlerde gizlenmeye ve günü geldiğinde hesap sormaya hazır beklemektedir. Bir de, Berk’in zamanında kalbini kırdığı eski aşkı Ceyda’nın savcı olarak merkeze gelmesiyle hayat Berk ve Kemal için daha da zor bir hal alacaktır. Hayatla dalga geçen, kural tanımaz, uçarı Berk, eski aşkının karşısında olduğu gibi kalmayı başaracak mıdır; yoksa kendini aşka teslim mi edecektir? Mazbut aile babası, kural ve disiplin insanı Komiser Kemal, kardeşi kadar sevdiği ama başını her daim belaya sokan Berk’i daha ne kadar tolere edebilecektir? Peki ya Ceyda, geçmişte yaşananları unutup yoluna devam mı edecektir yoksa bu acının bedelini Berk’e ödetmek için çetin bir savaşa mı girecektir.

 

KÜNYE

Yapımcı: Murat Yontan
Yönetmen: Mustafa Yaşar
Uygulayıcı Yapımcı: Öner Arslanel
2. Yönetmen: Kayhan Başoğlu
Yardımcı Yönetmen: Serkan Orhun
Yapım Sorumlusu: Lider Akşmeşe
Reji Koordinasyon: Dilara Tursun
Yönetmen Yardımcıları: Ezgi Erk, Berat Şahin

 

 

EKRANLARIN YENİ DİZİSİ 'DÜŞLER VE UMUTLAR' HAKKINDA İLK BİLGİLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin