resim yok
18 Haziran 2010 - 00:00

Pazartesi Ezel günü ilan edilirken Salı Ezeltesi diye anılmaya başlandı. Türk dizisi ile işim olmaz diyenlere bile Türk dizisi izletti, hatta fanatiği yaptı. Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı Ramiz Dayı'nın hitapları yeğen ve kardeş dillere dolandı. "Oysa herkes öldürür sevdiğini" diye başlayan Oscar Wilde'ın Reading Hapishanesi Baladı adlı şiiri günlerce dillerde dolaştı. Dizide görünen Dostoyevski'nin Kumarbaz ve Henri Charriere'in Kelebek isimli kitapları en çok satanlar listesine girdi. Ramiz Dayı'nın dinlediği Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin ve Kara Sevda isimli şarkılar seneler sonra radyoların liste başı oldu, herkes birbirine bu şarkıları istek yaptı. 2 Altın Portakal, Gümüş Ayı ve Stockholm Altın Böcek ödüllü dünyaca ünlü sanatçı Tuncel Kurtiz Dayı oldu, kırk sene sonra popülerliği yakaladı ve sokakta yürüyemez hale geldi. Forum sitelerinde en çok entry girilen dizi oldu. Türkiye'deki yabancılar da Ezel fanatiği olunca, Ay Yapım bir ilke imza atarak diziyi İngilizce altyazıyla internette yayınlandı. Kenan İmirzalıoğlu'nun kullandığı arabalar, gözlük ve saatler moda oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin