'Yılın Oyuncusu' ödülü verildi!

Bir organizasyon tarafından 'Yılın Oyuncusu' seçilen Tuba Büyüküstün, katıldığı törende Paris'e yerleştiği iddialarına da açıklık getirdi.

Berfin Sengil
11 Aralık 2023 - 10:17
Magazin

 Bu yıl ilk kez Türkiye edisyonunca organize edilen Harper’s Bazaar’ın ‘Women of the Year Awards’ (Yılın Kadınları Ödülleri) sahiplerini buldu. Pek çok farklı alanda başarılı kadınların ödüllendirildiği etkinlik, The Peninsula Istanbul’da gerçekleşti.

Tuba Büyüküstün gecede ‘Yılın Oyuncusu’ ödüle layık görülürken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan güzel oyuncu Paris konusuna da açıklık getirdi.
 
Paris'te güzel bir hayat sürdüğünü söyleyen Büyüküstün, "Buradan temelli ayrılmadım, temelli dönmek diye bir şey yok. Ana vatanım burası ve buradan ayrılmam söz konusu bile olamaz. Paris sevdiğim, içimin titrediği ikinci bir şehir, gel-git yapıyorum" diye konuştu.
 
Tuba Büyüküstün yurt dışı projelerinde yer almayı da çok istediğini kaydederken, "Yeni deneyimler her zaman farklıdır. Ana dilim dışında başka bir dilde oynamayı ve konuşmayı isterim. Fransızca öğrenmeye çalışıyorum ama pek kolay değil" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin