Yılın skandalında Berkay sessizliğini bozdu!

Hemen hemen her gün yasak aşk iddialarıyla medyada yer alan popçu Berkay ve Fenerbahçeli furbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin dün Star TV'de yayınlanan Süper Starlife programına konuştu.

resim yok
09 Aralık 2013 - 12:18
Magazin

Yılın magazin skandalında flaş gelişme!

 

Ve Berkay suskunluğunu bozup konuştu!

 

İşte detaylar:

 

Hemen hemen her gün yasak aşk iddialarıyla medyada yer alan popçu Berkay ve Fenerbahçeli furbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin dün Star TV'de yayınlanan Süper Starlife programına konuştu.

 

SUSKUNLUĞUNU BOZDU

Adı Asena Erkin ile aşk dedikodularına karışan Berkay suskunluğunu bozdu.

 

İZMİR'DE...

Yurt dışına kaçtığı söylenen Berkay'ın yapılan röportajla İzmir'de olduğu ortaya çıktı.

Starlife'a konuşan Berkay;

"Çıkan haber bizim kadar ailelerimizi de rahatsız etti. Olaylardan etkilenen babam tasiyon problemi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

 

''HER GÜN BAŞKA ŞEYLER YAZILIYOR''

İzmir'de ailemin yanındayım. Her gün başka şeyler yazılıyor.

 

''HER ŞEYİ AÇIKLAYACAĞIM''

Hafta içi İstanbul'a dönüp basın toplantısı düzenleyeceğim ve her şeyi açıklayacağım.

Manevi olarak çöktüm, psikolojik destek alıyorum" dedi.

 

SON HABERLERDE..

Medyada son çıkan haberlerde '4 aydır Berkay ile görüşmüyoruz' diyen Asena Erkin'in 01 Eylül 2013'te katıldığı bir düğünden fotoğrafları ortaya çıkmıştı. Bu karelerde; ünlü popçunun şarkı söylerken güzel tasarımcının davul çalarak ona eşlik ettiği açıkça görülüyordu.[reklam]

Fenerbahçeli futbolcu Caner Erkin'in eşi Asena Erkin, geçtiğimiz haftalarda şarkıcı Berkay'la Akmerkez'in bebek odasından çıkarken çekilen fotoğrafları üzerine "O fotoğraflar bundan 4 ay önce çekildi. Kendisiyle 4 aydır görüşmüyorum" demişti. Asena Erkin ile Berkay'ın; İstanbul, Londra ve Tayland'dan sonra şimdi de Eylül'de Kuşadası'nda beraber olduğu ortaya çıktı.

Fotoğrafların çekildiği yer İzmirli işletmeci Tibet Özer'in Kuşadası Jade Beach Clup'teki düğünüydü. Berkay'la "4 aydır görüşmediğini söyleyen" Asena Erkin; 1 Eylül 2013 tarihinde yani bundan 3 ay önce ünlü popçuyla aynı yerdeydi.

Fotoğraflarda görüldüğü gibi Asena Erkin; gece boyu çok neşeliydi. Bir ara Berkay eline mikrofonu aldı; Erkin ise omzuna takıp çaldığı davuluyla kendisine eşlik etti.

İşin en ilginç yanı ise Asena Erkin'in kullandığı isimdi. 'Ercan Akgül' imzasıyla Yeni Asır'da yer alan haberde güzel tasarımcının fotoğrafının altına "Ceren Atalay" ismi yazıldı. Asena Erkin'in düğünü haber yapmak için kendisine adını soran basın mensuplarına neden "Ceren Atalay" ismini verip evlenmeden önceki soyadını kullandığı merak konusu oldu.

Bu arada Asena Erkin ile Berkay'ın düğünde eğlendiği 1 Eylül 2013'te; Caner Erkin ise Hollanda maçı öncesinde Milli Takım'ın kampı için İstanbul'daydı.

 

 

YILIN MAGAZİN SKANDALINDA ŞOK BİR FOTOĞRAF DAHA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin