Yılmaz Morgül: "Bülent Ersoy ve İbrahim Tatlıses'i hayatımdan sildim!"

Sanatçı Yılmaz Morgül, annesinin vefatından sonra hayatından büyük bir insan temizliği yaptığını açıkladı! Yılmaz Morgül İbrahim Tatlıses'i neden hayatından çıkardı? Bülent Ersoy ve Yılmaz Morgül kavga mı etti? Yılmaz Morgül kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi?

Pınar Alçiçek
07 Nisan 2023 - 12:24
Magazin

Birçok hareketiyle gündemde adından söz ettiren 59 yaşındaki Yılmaz Morgül, Nişantaşı'nda muhabirlere yakalandı. Basın mensuplarının sorularını cevaplamaktan kaçınmayan ünlü sanatçı, inanılmayacak bir söylemde bulundu! İşte Yılmaz Morgül'ün o açıklaması...

23-04/07/yilmaz-morgul-1200x640.jpg

PROGRAM SUNACAK!

"Annemi yeni kaybettim. O acıdan sonra bu depremde en büyük acının 4-11 yaş grubu çocukların travmasını, acısını gördüm. Psikologlarla ilgilendiğim için beni bırakmıyorlar. İstanbul’da bulunan depremzede çocukların etkinliklerine gidiyorum. Bana hatta teklif geldi dediler ki 'Barış Manço’nun formatında bir program yapmak istiyoruz ve sizi istiyoruz' dediler TV8’den. Değerlendirmeyi düşünüyorum" 

23-04/07/642fc9cbe4bfdd11706ad7b7.jpg

"YANIMDA OLMADI!"

Yılmaz Morgül, annesi Fatma Morgül’ün ölümünden sonra o ünlü isimleri hayatından sildiğini şu ifadelerle açıkladı! "Özellikle kendi annesinin vefatında hep yanındaydım. Mezarının başındaydım hiç yalnız bırakmadım ama Bülent Ersoy benim annem vefat ettiğinde benim yanımda olmadı" dedi.

23-04/07/632d7859e4bfdc11b0ec93b5.jpg

"Bu insanların bırakın telefon etmeyi, yanımda olmalarını çok isterdim. İbrahim Tatlıses’in yanımda olmaması hayatımın en büyük şoklarından biri oldu. Bülent Ersoy, İbrahim Tatlıses gibi isimleri tamamen hayatımdan sildim. Ne aradılar ne taziyeye geldiler. Ama ölüm hepimiz için. Yine Yılmaz Morgül onların başına bir şey gelse gider. Benim inancım bu, ailemden böyle gördüm. Beni çok üzdüler. Artık hayatımda bu tür insanları duymak, görmek istemiyorum"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin