resim yok
25 Ağustos 2011 - 00:00

 

Türk sinemasının en iyi ikilisi Kadir İnanır ve Türkan Şoray'ı aynı projede görme hayalleri yine suya düştü.
En son 2002 yılında vizyona giren 'Gönderilmemiş Mektuplar'da oynayan ikiliyi yeniden bir araya getirmek isteyen yapımcılığını Süreç Film'in yaptığı dizi teklifini İnanır geri çevirdi. Bakışlarına şarkılar yazılan 'Sultanı' Türkân Şoray, diğer yanda Selvi Boylum Al Yazmalım'daki tutkulu âşık Kadir İnanır'ı aynı projede buluşturmak isteyen Süreç film işi ağırdan alınca ünlü aktör kızdı.
 
Anlaşmayı imzalamayan İnanır, "Süreç film projeyi somutlaştırmakta gecikince başka teklifleri değerlendirme altına aldım. Belki başka bir projede bir araya gelebiliriz. Yoksa Türkan Hanım'la aramızda bir sorun yok" dedi.
Kadir İnanır'ın çok yakıştırıldığı Türkan Şoray'la asla evlenmek istemeyeceğini söylediği röportajın ardından iki dev isim küsmüştü. Şoray ile İnanır geçtiğimiz Şubat ayında barıştı.
 
OSMANLI SULTANI OLACAK
 
Türkan Şoray, TRT'de yayınlanacak olan 'Gümüş Lale' dizisinde Osmanlı sultanını canlandıracak. Ezel Akay rol için önce Demet Akbağ ile görüşmüştü. Akbağ'ın 'İstanbul'un Altınları' dizisinde rol alması üzerine Akay, Türkan Şoray ile anlaştı. Dizide Hazım Körmükçü ve Tolga Karel de rol alacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin