Yurdaer Okur'dan Nöbet dizisi paylaşımı! Necati Şaşmaz imzalı dizinin çekimleri başladı!

Büyük bir merakla beklenen Nöbet dizisinin çekimleri başladı! Dizinin oyuncusu Yurdaer Okur'dan müjdeli haber geldi!

Nurşah
07 Ocak 2019 - 10:32
Magazin

Necati Şaşmaz imzası taşıyan Nöbet dizisi şimdiden büyük bir merakla bekleniyor! Başarılı oyunculardan oluşan kadrosu ile dikkatleri üzerine toplayan diziden ilk paylaşım dizinin oyuncusu Yurdaer Okur'dan geldi!

19-01/07/nobet-dizi-cekim.jpg 

Nöbet dizisinin ilk bölüm çekimleri başladı!

Oyuncu kadrosuna son olarak Orhan Gencebay'ın oğlu Gökhan Gencebay'ın katıldığı duyurulan Necati Şaşmaz imzalı Nöbet dizisinin çekimlerine geçtiğimiz cumartesi günü başlandı. Dizide Binbaşı Barış Kalender karakterini canlandıracak olan Yurdaer Okur ilk sahnenin çekiminin tamamlandığını sosyal medya hesabı Instagram üzerinden izleyicileri ile paylaştı...

19-01/07/nobet-yurdaer-okur.jpg

Başarılı oyuncu bu güzel haberi "Hadi hayırlısı, bugün ilk sahnemizi çektik..." sözleri ile paylaştı. Kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutulan gönderi meraklı bekleyişteki takipçiler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Çekimleri Antalya'da devam eden Nöbet dizisinin önümüzdeki haftalarda Show Tv ekranlarında izleyici karşısında olması planlanıyor. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin