resim yok
18 Şubat 2012 - 00:00

Onlar da hayatlarını yurt dışında sürdüren ailelerin çocuklarıydı. Oyunculuğa gönül verdiler. Bazıları önce yaşadıkları ülkede isimlerini duyurdu, sonra Türkiye'de. Bazıları da kariyerlerine Türkiye'de başladı. İşte o yıldızlar.

 
Türkiye'nin Monica Bellucci'si olarak tanınan Evcen, Almanya'da doğdu.
Dusseldorf Heinrich-Heine Üniversitesi Sosyoloji Bülümü’nde okurken dizi teklifleri alınca, okulu dondurup annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşti. Evcen, Yaprak Dökümü dizisiyle üne kavuştu.
**
Almanya'da zaten adını duyurmuş bir oyuncuydu. Fatih Akın'ın yönettiği Duvara Karşı filmindeki performansıyla seyircinin hafızasında silinmez bir yer elde etti.
Ünel daha sonra aralarında Ali Özgentürk'ün Kalbin Zamanı, Tony Gatlif'in Transilvanya'sının da bulunduğu bir çok yapımda rol aldı.
**
1973 İzmir doğumlu olan Elçin, 9 yaşındayken Paris'te yaşayan ailesinin yayına gitti.
Liseyi bitirdikten sonra ekonomi ve sosyal bilimler okudu. Bir süre ticaretle uğraşsa da akşam kursları ile başladığı tiyatro serüvenine, konservatuara yaşı tutmadığı için, Fransa’nın önde gelen tiyatro okullarından Ecole Florent’e yazılarak devam etti.
Türkiye'de Kırık Kanatlar adlı diziyle tanındı. Hatırla Sevgili ile yıldızı iyice parladı.
**
İsviçre'de doğup büyüyen Yavaş, hem bu ülkede hem de Almanya'da oyunculuk yaptıktan sonra Türkiye'de tanındı. Son olarak Kasaba dizisinde oynamıştı.
**
Azra Akın
Hollanda'da doğup büyüyen Akın'ı tüm dünya güzellik kraliçesi olarak tanıdı. Akın, son yıllarda oyunculuğa yoğunlaştı.
**
Fatih Akın'ın Duvara Karşı filmiyle bütün dünyanın dikkatini çekti. Bir çok ödül kazandı, uluslararası yapımlarda rol aldı.
Son olarak ABD yapımı Game of Thrones adlı diziyle konuşuldu.
**
Şu sıralar Fatmagül'ün Suçu Ne? dizisinde Mustafa rolünde izlediğimiz Fırat Çelik de yurtdışında doğan ünlülerden.
Almanya'da doğdu sonra da ailesiyle birlikte Paris'e taşındılar. Fransa'da oyunculuk yapan Çelik, kariyerini Türkiye'de sürdürmeye karar verdi.
**
Yelda Reynaud'nun öyküsü de çok ilginç. Avusturya'da doğdu, bir süre Almanya'da yaşadı. Sonra evinden kaçıp Mısır'a gitti.
Orada dalgıçlık yapan Reynaud, daha sonra bu konuda eğitmen olarak çalıştı. Bunun ardından kısa süreli bir ABD macerası yaşadı. Sonra Fransa'ya yerleşti.
Dört yıl boyunca çeşitli tiyatrolarda oynayan Reynaud, Yılmaz Arslan'ın Yara filmiyle sinemaya adım attı.
Onu son olarak Parmaklıklar Ardında adlı dizide izledik.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin