Yüsra Geyik aşk dedikodusunu noktaladı

Taş Kağıt Makas dizisinde birlikte rol alan Ozan Güven ile Yüsra Geyik'in aşk yaşadığı iddia edilmişti. Geyik konuya açıklık getirdi.

Berfin Sengil
27 Mart 2024 - 12:17
Magazin

Kanal D ekranının dikkat çeken yapımlarından olan Taş Kağıt Makas kadrosuna dahil olan Yüsra Geyik ile dizinin başrolünde yer alan Ozan Güven'in sevgili oldukları iddia edilmişti.

Geçtiğimiz gün Etiler'de objektiflere yansıyan Yüsra Geyik, basınla sohbeti sırasında bu konuya da açıklık getirdi. İddia edildiği gibi bir ilişkileri olmadığını belirten Geyik detaylı bilgi paylaştı.

'Birlikteliğimiz Olmadı'

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ozan Güven ile aşk yaşamadığını söyleyen Yüsra Geyik, "Öyle bir haber çıkmıştı. Bizim Ozan Bey ile hiçbir birlikteliğimiz olmadı. O yüzden bu kadar rahat konuşabilirim" ifadelerini kullandı.

Ayakkabı Almaya Giderken Haber Oldular

Yüsra Geyik aşk dedikodularının çıkmasına neden olan olayı ise, "Çok güzel bir arkadaşlığımız olmuştu. Hatta kendisi ayakkabıcı olduğu için bana ortopedik sahne ayakkabısı yaptırmaya götürürken haberimiz çıkmıştı. İlk tanıştığımız gündü ve sonra da düzelmedi o haberler. Aşk olmadığını da söylemiştik ama öyle kaldı" sözleriyle aktardı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin