Yüz Yıllık Mucize'nin senaristi isyan etti!

Başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin'in yer aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin senaristi Nuran Evren Şit, sosyal medyadan isyan etti! Peki Nuran Evren Şit neden isyan etti? Yüz Yıllık Mucize neden final yapıyor? Ne zaman final yapıyor? Yüz Yıllık Mucize 13. bölüm fragmanı izle! Final fragmanı izle! Yüz Yıllık Mucize final bölümünde neler olacak?

Pınar Alçiçek
12 Haziran 2023 - 10:53
Magazin

Star Tv'nin yeni dizisi Yüz Yıllık Mucize, düşük reytinglere daha fazla göğüs geremeyerek 13. bölümde final bayrağını çekti. Bu duruma isyan eden dizinin yetenekli senaristi Nuran Evren Şit, sosyal medyada çok konuşuldu.

23-06/12/snapinstaapp_353411432_822512255761457_1200664552842342837_n_1080.jpg

"ENDİŞELERİMDE HAKLI ÇIKTIM!"

Yönetmenliğini Hilal Saral’ın üstlendiği, hiç yaşlanmayan adam Ali Tahir'in hikayesini anlatan "Yüz Yıllık Mucize" dizisinin finaline son geri sayımlar yapılırken Nuran Evren Şit, sosyal medya hesabından işte böyle isyan etti:

Yüz Yıllık Mucize final bölümü ile bu perşembe veda ediyor. Yedi yıl aradan sonra tekrar televizyon için senaryo yazarken endişelerim vardı ve ne yazık ki haklı çıktım. Herkesin birbirine bağırdığı, racon kestiği, kelle uçurduğu, kadınları yerlerde sürüklediği hikayelere inat, zarafeti, şiiri, edebiyatı, müzikleri ile her bölüm bazı kayıp değerlere selam durabildiğimiz, birbirinin kuyusunu kazan değil, birbirlerine destek olan modern kadınlarla dolu bir konağın ve Cumhuriyet’in ilk yıllarından günümüze hayatta kalmış bir adamın yalnızlıktan çıkış arayışını anlatmaya çalıştığımız için mutluyum.

Senaryo takımı arkadaşlarıma başta tüm strese ve zorluklara rağmen morallerini hiç düşürmedikleri için sonra da bu yolculukta beni yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Her hafta mesaj ve yorumlarıyla bize destek olan herkese teşekkürler… Yeni yolculuklarda beraberce…”

23-06/12/2023-06-12-6.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin